Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Συνάντηση Θεόδωρου Λουλούδη με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

Συνάντηση Θεόδωρου Λουλούδη με το Δ.Σ. τ...

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024, ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρος Λουλούδης , συναντήθηκε με  τη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, όπου τον υποδέχτηκαν οι κ.κ. Ερμίνα Διονυσάτου, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Ζαφειρόπουλος Κώστας, πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου και μέλος του Δ.Σ., Μακρής Μάκης, Ειδικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου, Στελλάτος Ανδρέας, Ταμίας και Ρούπας Γιάννης, μέλος Δ.Σ.  

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα και τέθηκαν προβληματισμοί που αφορούν στην ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που καθημερινά αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν οι μικρές κυρίως τοπικές επιχειρήσεις, με όλους τους παρευρισκόμενους να συμφωνούν ότι  «η καθημερινότητα των εμπόρων αποτελεί πλέον ένα αγώνα επιβίωσης και όχι ανάπτυξης».

Αφού υπογραμμίστηκαν τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι επιχειρηματίες, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης στήριξης από τα Υπουργεία, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, του μη φιλικού τρόπου φορολόγησης των εμπόρων κ.α., έγινε εκτενής αναφορά τόσο στην άμεση ανάγκη συνεργασίας του τοπικού επιχειρηματικού κλάδου με το Επιμελητήριο Αχαΐας με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη του ιδίου του κλάδου, αλλά και της περιοχής γενικότερα αλλά και στους τρόπους που μπορεί αυτή να επιτευχθεί. 

*Ο Θεόδωρος Λουλούδης είναι Υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αχαΐας και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο Πρωταγωνιστής»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις