Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Διπλασιάστηκε η φρούρηση του γυναικοκτόνου στο νοσοκομείο- Nέες καταγγελίες

Άγιοι Ανάργυροι: Διπλασιάστηκε η φρούρησ...

Έχει τέσσερις φρουρούς

Υπό αυστηρή αστυνομική φύλαξη νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής, ο οποίος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έχει τέσσερις φρουρούς που τον φυλάνε, ενώ δεν του επιτρέπεται να κινείται σε κανέναν χώρο εκτός του δωματίου του, μην τυχόν και κάνει νέα απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο εκπρόσωπος της συνδικαλιστικής οργάνωσης των φρουρών, κ. Παλαιοκαρίτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως συνήθως η βάρδια φρούρησης νοσηλευόμενου κρατούμενου αποτελείται από δύο αστυνομικούς, η περίπτωση όμως κρίθηκε ως ιδιαίτερη και γι’ αυτό διπλασιάστηκαν.

«Υπάρχει παράθυρο μέσα από το οποίο οι αστυνομικοί αυτοί παρακολουθούν αδιάκοπα τον νοσηλευόμενο κρατούμενο, με εξαίρεση βέβαια τις στιγμές κατά τις οποίες πηγαίνει μόνος του στην τουαλέτα. Η υγεία του δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Νέες καταγγελίες – Παρακολουθούσε τα social media της Κυριακής
 

Την ίδια ώρα, οι καταγγελίες από την οικογένεια της αδικοχαμένης Κυριακής δεν έχουν τέλος. Η θεία της 28χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε ότι ο 39χρονος παρακολουθούσε μέχρι και τους λογαριασμούς της στα social media.

«Κατάλαβα ότι εκείνος μιλούσε στο messenger», είπε η θεία της Κυριακής.

Συμπλήρωσε λέγοντας πως η Κυριακή συνήθιζε να δικαιολογεί όλες τις πράξεις του 39χρονου σε βάρος της. Χαρακτηριστικά, ανάφερε πως «αν η μητέρα της Κυριακής, τη ρωτούσε “Κυριακή, τι είναι αυτό;”, εκείνη να της απαντούσε πως “μαμά, χτύπησα σε μια πόρτα” ή “με τη σκούπα έδωσα μια και χτύπησα”. Η θεία της 28χρονης τόνισε πως «το δικαιολογούσε. Δεν μας έλεγε τίποτα».

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις