Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ειδικότητα Καρδιολόγου για 1η φορά στο Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης Πατρών

Ειδικότητα Καρδιολόγου για 1η φορά στο Κ...

Εδώ και λίγες ημέρες, με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ, το ΚΥ Άνω Πόλης προμηθεύτηκε & δύο καινούργιες πολυθρόνες ΩΡΛ για τα αντίστοιχα ιατρεία που διαθέτει

Ειδικότητα Καρδιολόγου αποκτά για 1η φορά από την αρχή της λειτουργίας του, το Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης Πατρών, στην οδό Γερμανού. Η Καρδιολόγος έχει πλέον εγκατασταθεί, ενώ το ιατρείο σύντομα θα εκσυγχρονιστεί με νέο σύγχρονο εξοπλισμό, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Την ιατρό καλωσόρισε το πρωί της Δευτέρας 8/4/2024  Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης κατά την επίσκεψή του στην υγειονομική μονάδα. Τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ υποδέχθηκε ο Διευθυντής του ΚΥ Άνω Πόλης, Παιδίατρος Γρηγόρης Μαρκέτος. Ο Διοικητής συνομίλησε με όλους τους ιατρούς σε όλα τα τμήματα και το νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας, καταγράφοντας ανάγκες και δρομολογώντας άμεσα λύσεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες ημέρες, με πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ το ΚΥ Άνω Πόλης προμηθεύτηκε δύο καινούργιες πολυθρόνες ΩΡΛ για τα αντίστοιχα ιατρεία που διαθέτει.

Η επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ Κέντρο Υγείας Άνω Πόλης Πατρών, έκλεισε με σύσκεψη στο γραφείο του Διευθυντή, όπου μπήκε το πλαίσιο των ζητημάτων προς άμεση διευθέτηση. "Θέλω να παρακαλέσω όλους τους γιατρούς, να δέχονται οποιονδήποτε πολίτη έρθει στο Κέντρο Υγείας και ζητήσει εκτάκτως βοήθεια, χωρίς να έχει προηγηθεί ραντεβού. Και αυτό το ζητώ από όλες τις υγειονομικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας", τόνισε τέλος ο κ. Καρβέλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις