Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Dragons’ Den: Ενθουσίασε ο Γιάννης Πορτάλιος από την Πάτρα - «Είσαι το παράδειγμα που η Ελλάδα πρέπει να δει»

Dragons’ Den: Ενθουσίασε ο Γιάννης Πορτά...

Ξεκίνησε βάζοντας 600 ευρώ και έφτασε να έχει τζίρο 1 εκατομμύριο

Αυλαία έριξε το Dragons' Den για φέτος με ακόμη ένα ενδιαφέρον επεισόδιο το βράδυ της Παρασκευής 5 Απριλίου.

 Πρώτος μπροστά στους επενδυτές εμφανίστηκε ο Γιάννης Πορτάλιος , ο οποίος μένει στην  Πάτρα, ο ιδρυτής της Smartfits που κατασκευάζει θήκες κινητών που προστατεύουν τα κινητά τηλέφωνα μετατρέποντάς τα σε προσωπικά έργα τέχνης.

Και αυτό γιατί ο καθένας μπορεί να μπει και να σχεδιάσει τη θήκη του όπως ακριβώς το επιθυμεί. Ο 28χρονος ξεκίνησε βάζοντας 600 ευρώ και έφτασε να αγγίζει τζίρο ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ κάτι που ενθουσίασε τους Dragons. Την επιχείρηση ξεκίνησε με έναν φίλο του σε ηλικία 21 ετών και ενώ ήταν φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Αυτό που ζήτησε ήταν 70.000€ για το 6% της εταιρείας του για να φτιάξει ένα φυσικό κατάστημα στην Αθήνα, αλλά όπως πολλάκις του τόνισαν οι dragons δεν έχει καμία ανάγκη από επενδυτή.

Η Μαρία Χατζηστεφανή πήρε τον λόγο και είπε πως ο Γιάννης αποτελεί ένα παράδειγμα για τους νέους στην Ελλάδα και του έδωσε  προσφορά.

«Όταν ήρθες εδώ και άρχισες και μιλούσες είχα βαρεθεί τρελά, μπορώ να σου πω είχα βγει και εκτός… Όταν μας είπες τι έχεις κάνει και μίλησες για τα κέρδη, μου κέντρισες πάρα πολύ το ενδιαφέρον. Μπράβο σου γιατί αρκετός κόσμος νομίζει πως για να ξεκινήσεις μια εταιρία πρέπει να έχεις πίσω σου χρήματα και είσαι το παράδειγμα που η Ελλάδα πρέπει να δει σήμερα, πώς ξεκινάς μια επιχείρηση κάνοντας μια δουλειά στο πλάι, έχοντας ένα όνειρο. Χίλια μπράβο για αυτό. Έχω ανατριχιάσει», ανέφερε η Μαρία Χατζηστεφανή και του αντιπρότεινε τις 70.000€ για το 10% αλλά με royalty, δηλαδή, αμοιβή δικαιώματος εκμετάλλευσης.

 To deal ωστόσο δεν έγινε καθώς ο Γιάννης δεν ήθελε royalties

 Δείτε το χθεσινό (5/4) επεισόδιο εδώ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight