Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Η Σοφία Μαντουβάλου παρουσίαζει το νέο της βιβλίο «Χαρέµι Ανδρών»

Η Σοφία Μαντουβάλου παρουσίαζει το νέο τ...

Παρασκευή 24 Ιουνίου στο Πολύεδρο.

Την Πάτρα θα επισκεφθεί την ερχόµενη εβδοµάδα η συγγραφέας Σοφία Μαντουβάλου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το νέο της βιβλίο «Χαρέµι Ανδρών».

Με βαθιά ειρωνεία, χιούµορ και ανάλαφρη φιλοσοφική διάθεση, η Σοφία Μαντουβάλου διερευνά το τρίπτυχο ζωή – έρωτας - θάνατος, εστιάζοντας στη γυναικεία ύπαρξη και στην ορατή και αόρατη σχέση της µε τον αρσενικό εταίρο της στη ζωή.

Πρόκειται για ένα αισιόδοξο µυθιστόρηµα που αποµυθοποιεί τα προβλήµατα της γυναικείας ψυχής, διυλίζοντάς τα µε τα φίλτρα της παρωδίας ή της τέχνης.

Συγκεκριµένα, την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 8:30 µ.µ. η συγγραφέας θα βρεθεί στο βιβλιοπωλείο «Πολύεδρο», όπου θα µιλήσουν για το νέο της βιβλίο οι: Διδώ Δηµητριάδου, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, Άννα Κατσιγιάννη, επίκουρη καθηγήτρια Φιλολογίας Πανεπιστηµίου Πατρών και η συγγραφέας Ελένη Πριοβόλου.

Αποσπάσµατα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture