Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα ζώδια είναι πάντα «ανοιχτά» σε νέες ιδέες

Αυτά τα ζώδια είναι πάντα «ανοιχτά» σε νέες ιδέες

Δεν αρκούνται ποτέ στο ότι μπορεί να τα ξέρουν όλα

Ορισμένοι άνθρωποι τρέφουν στην καρδιά τους μια βαθιά περιέργεια για τον κόσμο, νιώθουν μια θεμελιώδη ανάγκη να εξερευνήσουν διαδικασίες σκέψης πέρα από το δικό τους σύστημα πεποιθήσεων και εμπειριών.

Έτσι, αντί να προσκολλώνται σε αντιλήψεις ή δογματικές θεωρίες, αρέσκονται στο να αγκαλιάζουν το ανοιχτό πνεύμα, με σκοπό να γνωρίζουν περισσότερα για όλους και για όλα γύρω τους.

Το μεγαλύτερο αστρολογικό γεγονός του 2024 συμβαίνει τον Απρίλιο

 Είναι οι πρώτοι που θα εγγραφούν στη νέα λέσχη βιβλίου, δεν θα πουν όχι σε πρωτοβουλίες ανταλλαγής φοιτητών ή σεμινάρια αυτοβελτίωσης και στη δοκιμή κάθε τι καινούριου.

 Άλλωστε, μαγεύονται από την προοπτική να έχουν συναρπαστικές πνευματικές συζητήσεις με εξυπνότερα μυαλά. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να είναι αμερόληπτοι και δεκτικοί στις απόψεις των ανθρώπων για να συνδεθούν μαζί τους περισσότερο.

Αυτό είναι το ζώδιο που θα θέλατε να έχετε δίπλα σας σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Σε ποια ζώδια ανήκουν;

 Κριός
Ως ζώδια της φωτιάς, οι Κριοί προσπαθούν να επανεφεύρουν τον εαυτό τους σε κάθε καμπή της ζωής τους. Είτε πηγαίνουν στο σχολείο είτε την πρώτη τους μέρα στο κολέγιο, αυτοί οι Κριοί προσεγγίζουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με μια αίσθηση θαυμασμού και ανυπομονησίας να διευρύνουν τους ορίζοντές τους. Ενδιαφέρονται για όλους όσοι αμφισβητούν τις υποθέσεις τους ή τους εισάγουν σε πανάρχαιες φιλοσοφίες που κεντρίζουν την περιέργειά τους.

Πράγματι, οι περισσότεροι Κριοί αισθάνονται ότι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για τον κόσμο είναι να αποκτήσουν νέες προοπτικές για αυτόν. Έτσι, από τους δασκάλους και τους συνομηλίκους τους μέχρι τους μέντορές τους, επιδιώκουν να ακούν τους ανθρώπους και να εμπλουτίζουν τις σκέψεις τους με τη σοφία που μοιράζονται οι άλλοι γύρω τους.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε ζωηρές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Είναι αρκετά δεκτικοί σε νέες απόψεις γιατί πιστεύουν ότι η ακαμψία δεν έχει θέση στον ορθολογικό διάλογο. Είτε πρόκειται για τον εργασιακό τους χώρο, είτε για την ομάδα των συνομηλίκων τους επιμένουν να γοητεύουν με τον τρόπο τους στις περισσότερες συζητήσεις.

 Ελπίζουν ότι οι ανώτεροι θα τους πάρουν υπό την προστασία τους, ώστε να διευρύνουν την κοσμοθεωρία τους αποκτώντας μεγαλύτερη εκτίμηση για τις προοπτικές των άλλων. Αρκετοί καλλιεργούν στη συνέχεια και την ενσυναίσθηση, γεγονός που καταφέρνει να εξυψώσει τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.

Υδροχόος
Οι Υδροχόοι αναζητούν συνεχώς τρόπους για να ενισχύσουν τη συναισθηματική και πνευματική τους ανάπτυξη. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο επιδιώκουν να μαθαίνουν κάτι από τα άτομα με τα οποία συναναστρέφονται. Αυτές οι σοφές ψυχές γνωρίζουν ότι είναι πιθανό να διαμορφώνονται από την παιδική τους ηλικία και τις προηγούμενες εμπειρίες τους, γεγονός που τους προδιαθέτει σε ορισμένες προσωπικές προκαταλήψεις λόγω της ζωής που έχουν ζήσει. Ωστόσο, αυτά τα ζώδια του αέρα επιθυμούν να διασφαλίσουν ότι δεν θα είναι ποτέ στενόμυαλοι ή μη δεκτικοί σε νέες ιδέες.

Έτσι, προσπαθούν να εμβαθύνουν στο μυαλό ανθρώπων που προέρχονται από διαφορετικά υπόβαθρα, χώρες ή κοινωνικά περιβάλλοντα, κάνοντας ενδιαφέρουσες συζητήσεις μαζί τους. Επιπλέον, είναι πρόθυμοι να μελετήσουν τις ιδέες ή τις γνώσεις στις οποίες εκτίθενται, επειδή επιδιώκουν τη συνεχή αυτοβελτίωση.

ΠΗΓΗ marieclaire.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being