Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτό είναι το ζώδιο που θα θέλατε να έχετε δίπλα σας σε κάθε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Αυτό είναι το ζώδιο που θα θέλατε να έχε...

Αυτό θα πρέπει να καλέσετε για να λυθεί ένα επείγον ζήτημα

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που είναι πάντα σε ετοιμότητα – και είναι καλό να τους έχετε στη ζωή σας.

Είτε σβήνουν πυρκαγιές (μεταφορικά ή κυριολεκτικά), είτε κρατούν τους πάντες ήρεμους, είτε επινοούν ένα αλάνθαστο σχέδιο, είναι πάντα το πρώτο άτομο που τηλεφωνείτε σε μια κρίση. Αυτά τα άτομα δεν θα λυγίσουν υπό πίεση και θα οδηγήσουν σε μια λειτουργική λύση. Ίσως έχουν μεγαλώσει έτσι, ή ίσως η αστρολογία να έχει κάποια σχέση με αυτό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα ζώδια ποια είναι τα καλύτερα σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

 Παρθένος
Οργανωτικοί και άκρως συγκεντρωμένοι, όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου, θα πανικοβληθούν αρχικά, μα γρήγορα θα επιβληθούν στο άγχος τους και θα προσφέρουν τη βοήθειά τους. Έχουν στον χαρακτήρα τους το στοιχείο της προσφοράς, αναλύουν μεθοδικά τις καταστάσεις και μπορούν εύκολα να οργανώσουν τα επόμενα βήματα, αλλά και το τι πρέπει να γίνει για να μην βρεθούν ξανά στην ίδια θέση.

Κριός
Ως το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, οι Κριοί είναι γνωστοί για τις ηγετικές τους ικανότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες σε καταστάσεις κρίσης. Η έντονη και αποφασιστική τους φύση τους καθιστά κατάλληλους για κάθε δύσκολη περίσταση, ενώ δεν φοβούνται να αντιμετωπίσουν ό,τι απρόσμενο βρεθεί στον δρόμο τους.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της γης, που σημαίνει ότι είναι απίστευτα πρακτικός και προσγειωμένος. Σε κάθε κρίση είναι ο σταθερός «βράχος» για όλους. Δεν αφήνει το συναίσθημά του να τον καταβάλλει και ακόμα και αν αγχώνεται δεν το δείχνει. Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο δεν φοβούνται το χάος και θα πάρουν τον ρόλο τους στα σοβαρά, ενώ κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της πειθαρχίας και της υπευθυνότητας, και αυτό τους δίνει την ικανότητα να παίρνουν υπολογισμένες και λογικές αποφάσεις.

 Δίδυμοι
Μπορεί να σας παραξενεύει, αλλά οι Δίδυμοι είναι ικανοί να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες και έκτακτες καταστάσεις. Κινούνται γρήγορα, είναι ευέλικτοι και προσαρμόζονται εύκολα, χαρακτηριστικά απαραίτητα όταν οι άλλοι δεν ξέρουν τι να κάνουν. Επιπλέον, είναι άκρως επικοινωνιακοί και διπλωμάτες, γεγονός που τους κάνει να δουν γρήγορα όλες τις πλευρές ενός γεγονότος και να καταφέρουν να το αναλύσουν, ώστε να βρουν τη λύση. Τέλος, το ανέμελο στοιχείο του χαρακτήρα τους βοηθά σε μια δύσκολη κατάσταση, καθώς δίνει μια πιο ανάλαφρη νότα στο βαρύ κλίμα.

Ζυγός
Στην κορυφή των ζωδίων τα οποία ανταποκρίνονται καλύτερα σε κάποια κρίση βρίσκονται οι Ζυγοί. Έχουν στη φύση τους τη διπλωματία και είναι ικανοί στην επικοινωνία, οπότε θα είναι έτοιμοι για ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο τους. Χάρη στην ακλόνητη δέσμευσή τους για δικαιοσύνη και ισότητα, οι Ζυγοί θα αγωνίζονται πάντα για αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό. Δεν θα διστάσουν, μάλιστα, να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, αν αυτό σημαίνει την αποκατάσταση της ισορροπίας και της σταθερότητας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being