Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τρία ζώδια που θα γυρίσουν σε μια παλιά σχέση αυτή την άνοιξη

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

ΒΒρίσκονται στο κατώφλι της αναζωπύρωσης μίας φλόγας που κάποτε έκαιγε έντονα

Η άνοιξη έφτασε και φέρνει μία αύρα ανανέωσης, αναγέννησης και αναζωογόνησης, ιδιαίτερα για κάποια ζώδια.

Αυτή η εποχή συμβολίζει τις νέες αρχές και την αφύπνιση, αλλά παράλληλα μπορεί να καλεί σε επιστροφή σε παλιά κεφάλαια στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων.

Τα 3 ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντήσουν τον πρώην τους

Για κάποιους, τα ανθισμένα λουλούδια και οι μεγαλύτερες ημέρες σηματοδοτούν έναν βαθύ μετασχηματισμό στο συναισθηματικό τους τοπίο. Καθώς βρισκόμαστε σε αυτή την περίοδο ανανέωσης, υπάρχουν τρία ζώδια, καθοδηγούμενα από τα άστρα και τα δικά τους συναισθήματα, που βρίσκονται στο κατώφλι της αναζωπύρωσης μίας φλόγας που κάποτε έκαιγε έντονα. Αυτά τα άτομα, μπορεί να δουν τον εαυτό τους να επιστρέφει σε παλιές σχέσεις αναζητώντας λύτρωση, επούλωση, ίσως και μια νέα αρχή.

 3 ζώδια που θα γυρίσουν σε μια παλιά σχέση αυτή την άνοιξη
Καρκίνος
Σκορπιός
Ιχθύες

Καρκίνος
Καρκίνε, πλέεις προς την άνοιξη με μια καρδιά γεμάτη ψιθύρους από το παρελθόν και αναμνήσεις από τα γέλια που κάποτε πλημμύριζαν τις μέρες σου. Αυτή την εποχή, καθώς η φύση σφύζει από ζωή, έτσι και η δική σου επιθυμία να επισκεφτείς ξανά τις… ακτές ενός έρωτα που κάποτε σου πρόσφερε παρηγοριά και καταφύγιο, ξυπνάει. Ο κυρίαρχος πλανήτης σου, η Σελήνη, φωτίζει μονοπάτια επιστροφής σε μια οικεία καρδιά, προτρέποντάς σε να εξερευνήσεις τα συναισθηματικά τοπία που κάποτε περιδιαβήκατε μαζί. Δεν είναι ένα ταξίδι απλής νοσταλγίας, αλλά αναζήτησης μιας βαθύτερης σύνδεσης, κατανόησης και ίσως επούλωσης των πληγών, με το πέρασμα του χρόνου. Εσύ, Καρκίνε, με την έμφυτη ικανότητά σου για φροντίδα των άλλων, νιώθεις την ανάγκη να χτίσει ξανά τα θεμέλια ενός δεσμού που, αν και φθαρμένου, ποτέ δεν διαλύθηκε εντελώς. Αυτή την άνοιξη, άσε τη διαίσθησή σου σαν παλίρροια να σε οδηγήσει σε ουσιαστικές συζητήσεις και επανασυνδέσεις, όπου οι σπόροι ενός παλιού έρωτα μπορεί να ανθίσουν ξανά στη ζεστασιά της αμοιβαίας ανάπτυξης και συμπόνιας.

Τα 4 ζώδια που θα δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα τον Απρίλιο

Σκορπιός
Στην καρδιά της άνοιξης, Σκορπιέ, είσαι έτοιμος και αποφασισμένος να διοχετεύσεις την έμφυτη δύναμή σου για μεταμόρφωση και ανανέωση. Όπως ο μυθικός φοίνικας, δεν είσαι ξένος στους κύκλους του θανάτου και της αναγέννησης, κατανοώντας ότι από τις στάχτες, μπορεί να ξεπηδήσει νέα ζωή, με ζωντάνια και πάθος. Η εποχή ξυπνάει μέσα σου την επιθυμία να αναβιώσεις μία σχέση, η φλόγα της οποίας κάποτε έκαιγε με απαράμιλλη ένταση, για να δεις αν η σπίθα μπορεί να ξαναγίνει φλόγα. Είναι ένα ταξίδι γεμάτο με τις σκιές του παρελθόντος, ωστόσο σε ωθεί μια μεταμορφωτική ελπίδα και μια βαθιά ριζωμένη πίστη στην πιθανότητα για αλλαγή. Με το καθοδηγητικό χέρι του Πλούτωνα, πλοηγείσαι στα υπόγεια ρεύματα παλιών σχέσεων, αναζητώντας όχι μόνο την ανάσταση ενός χαμένου έρωτα αλλά και τον μετασχηματισμό του, διασφαλίζοντας ότι αν αναστηθεί, θα το κάνει με μια μορφή που θα έχει βάθος και θα είναι μια σχέση που θα βασίζεται πλέον στην ανθεκτικότητα που έχετε αποκτήσει και οι δύο.

Ιχθύες
Καθώς η μελωδία της άνοιξης χορεύει με το αεράκι, βρίσκεσαι να παρασύρεσαι στη θάλασσα των αναμνήσεων, μεταφερόμενος από τα κύματα πίσω στην αγκαλιά κάποιου που κάποτε καταλάβαινε τα βάθη της ψυχής σου. Ο Ποσειδώνας, ο ονειρικός σου κυβερνήτης, θολώνει τα όρια ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν, προσκαλώντας σε να εξερευνήσεις την πιθανότητα να επιστρέψεις ξανά σε μία σχέση που μιλούσε στην ίδια την ουσία του είναι σου. Είναι ένα κάλεσμα να ξαναδείς όχι μόνο το άτομο αλλά και τα όνειρα και τις φιλοδοξίες που μοιραστήκατε, για να δείτε αν μπορούν να υφανθούν στον ιστό του παρόντος. Το ταξίδι σου αυτή την άνοιξη είναι ένα ταξίδι απαλής εξερεύνησης, καθοδηγούμενο από την ελπίδα ότι ο έρωτας που χάθηκε στα κύματα του χρόνου μπορεί να βρει μια νέα έκφραση, που σήμερα σε εκφράζει. Με μια καρδιά ανοιχτή στα μυστήρια της αγάπης και τη μεταμορφωτική δύναμη της συγχώρεσης, μπαίνεις στην πιθανότητα ενός μέλλοντος όπου τα όνειρα του παρελθόντος ανθίζουν ξανά στο φως της κατανόησης και της ανανεωμένης αγάπης.

ΠΗΓΗ enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being