Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντήσουν τον πρώην τους

Τα 3 ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντή...

Ονειρεύονται κρυφά να συναντήσουν τον πρώην τους

Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων και ζωδίων σε αυτόν τον κόσμο: Αυτοί που προσπαθούν να αποφύγουν τους πρώην τους και αυτοί που φαντασιώνονται ότι θα τους συναντήσουν.

Για τα ζώδια που ανήκουν στη δεύτερη ομάδα, ολόκληρη η μέρα τους μπορεί να περιστρέφεται γύρω από την πιθανότητα να δουν έναν παλιό σύντροφο τους στο δρόμο ή στο μανάβικο, και κάποιοι μάλιστα θα κάνουν τα πάντα για να το κάνουν να συμβεί.

Εποχή του Κριού: Τα 4 πιο τυχερά ζώδια για τον επόμενο μήνα

 Σύμφωνα με την αστρολόγο Stina Garbis, υπάρχουν πολλά ζώδια που θα σκέφτονται τον πρώην τους για αιώνες ενώ άλλα δεν θέλουν να δουν τον πρώην τους. Αυτή η διάκριση μπορεί να έγκειται στον κυρίαρχο πλανήτη ενός ζωδίου, ο οποίος υπαγορεύει το πώς αντιδρούν σε έναν χωρισμό.

 Για τα ζώδια που κυβερνώνται από τον πολεμιστή πλανήτη Άρη, υπάρχει συχνά η αίσθηση της ημιτελούς δουλειάς. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να θέλουν να συναντήσουν έναν πρώην, ώστε να μιλήσουν και να βγάλουν τα πάντα από μέσα τους, μια για πάντα.

Για τα ζώδια που κυβερνώνται από τη Σελήνη, ό,τι κάνουν καθοδηγείται από το συναίσθημα. «Πιθανότατα θέλουν να πάρουν πίσω τον πρώην τους», λέει η Garbis, οπότε θα φαντασιωθούν μια συνάντηση σε μια καφετέρια, όπου θα κλειδώσουν τα μάτια τους και θα ερωτευτούν ξανά από την αρχή.

Τα 6 πιο όμορφα ζώδια - Το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό του καθενός

Όταν η Αφροδίτη κυριαρχεί πάνω από ένα ζώδιο, σημαίνει ότι αυτά τα ζώδια μπορεί να θέλουν μια δόση επικύρωσης. Αυτός ο πλανήτης μπορεί να αντιπροσωπεύει την αγάπη, αλλά μπορεί επίσης να συμβαδίζει με ένα στυλ προσκόλλησης που τους κάνει να θέλουν συνεχώς περισσότερα.

Αυτά τα 3 ζώδια φαντασιώνονται ότι θα συναντήσουν τον πρώην τους

Κριός
Καρκίνος
Ζυγός

Κριός
Ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια από τότε που τελείωσε η σχέση τους, ένας Κριός πάντα θα φαντασιώνεται ότι θα συναντήσει τον πρώην του, κυρίως επειδή θέλει να πει την τελευταία λέξη.

Ως ζώδιο της φωτιάς που κυβερνάται από τον Άρη, ο Κριός 100% εξακολουθεί να παλεύει με τον πρώην του στο μυαλό του, λέει η Stina Garbis. Θα σκέφτονται όλους τους καβγάδες που οδήγησαν στον χωρισμό και όλα όσα θα ήθελαν να είχαν πει.

Οι Κριοί θα προσπαθήσουν να φανούν χαλαροί μπροστά στους φίλους τους, προσποιούμενοι ότι δεν θέλουν να δουν τον πρώην τους, αλλά στην πραγματικότητα έχουν ολόκληρο σενάριο έτοιμο, σε περίπτωση που προκύψει η κατάλληλη στιγμή. Σύμφωνα με την Garbis, οι Κριοί μπορεί να φαίνονται σκληροί και αδιάφοροι προς τα έξω, αλλά κατά βάθος θέλουν να ζητήσει συγγνώμη ο πρώην τους.

Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο μισός λόγος για τον οποίο θέλουν να τους συναντήσουν. Μπορεί μάλιστα να πάνε κάπου επίτηδες, όπως στο αγαπημένο μπαρ του πρώην τους, για να αυξήσουν τις πιθανότητες.

Καρκίνος
Ως ζώδιο του νερού που κυβερνάται από το φεγγάρι, ο Καρκίνος πάντα δυσκολεύεται να αφήσει πίσω του τις ρομαντικές σχέσεις. Δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από το να ξανασυναντήσουν τον πρώην τους. Το θέλουν τόσο πολύ που υποσυνείδητα το σκέφτονται όλη μέρα, κάθε μέρα.

Σύμφωνα με την Garbis, οι Καρκίνοι θα ψάξουν για το αυτοκίνητο του πρώην τους καθώς οδηγούν και θα γυρίσουν να κοιτάξουν επίμονα κάθε μελαχρινό άτομο που θα δουν για να βεβαιωθούν ότι δεν είναι αυτοί. Μπορεί ακόμη και να κάνουν μικρές αναζητήσεις, όπως το να περνούν από τη δουλειά του πρώην τους.

«Έχουν κάποιο πανικό μετά από έναν χωρισμό, παρόμοιο με ένα αγχώδες στυλ προσκόλλησης», λέει η αστρολόγος. Και αυτό τους δυσκολεύει να προχωρήσουν παρακάτω. Βέβαια δεν θα ήξεραν τι να κάνουν αν έβλεπαν πραγματικά τον πρώην τους.

Αντί για μια παραμυθένια ρομαντική επανασύνδεση, οι Καρκίνοι πιθανότατα θα έσκυβαν πίσω από έναν φίλο ή θα κρύβονταν στο μπάνιο μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Το σοκ που θα προκαλούσε το γεγονός ότι θα έβλεπαν τον πρώην σύντροφό τους, πιθανότατα θα τους έβγαζε από τη φαντασίωση και θα τους διευκόλυνε να προχωρήσουν παρακάτω.

Ζυγός
Ένας Ζυγός έχει πάντα στο μυαλό του τον πρώην του, λέει η Garbis. Τους αρέσει να παραμένουν έτοιμοι για κάθε πιθανή σύγκρουση, γι’ αυτό και θα βάλουν τα καλά τους μόνο και μόνο για να πάνε σε ένα μπαρ στέκι μήπως και δουν τον πρώην τους να στέκεται στην μπάρα.

Ως ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, ο Ζυγός περιμένει να τον αγαπούν ανά πάσα στιγμή. Δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κάποιος θα τους χώριζε. Θέλουν να δείξουν στον πρώην τους τι χάνει με το να είναι όσο πιο καυτοί γίνεται.

Ένας Ζυγός θα έχει το «ραντάρ» του ανοιχτό για πάρτι στα οποία μπορεί να συμμετέχει ο πρώην του και θα παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δει πού μπορεί να εμφανιστεί. Και τότε θα κάνουν την εμφάνισή τους, συνήθως με έναν σέξι νέο σύντροφο στο μπράτσο τους.

«Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να το τρίψουν στη μούρη του πρώην τους και να αποδείξουν ότι τα πάνε καλά και ότι είναι καλύτερα χωρίς αυτούς», λέει η αστρολόγος.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being