Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέιτ Μίντλετον: Η «αινιγματική» προσωπικότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας και η «χαμένη αξιοπιστία» του Μπάκιγχαμ

Κέιτ Μίντλετον: Η «αινιγματική» προσωπικ...

Τι αποκαλύπτει ο Ρόμπερτ Τζόμπσον

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, ο «Nονός του βασιλικού ρεπορτάζ» όπως τον αποκαλεί η Wall Street Journal, μιλά για το εκτυλισσόμενο θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί η Κέιτ Μίντλετον, τις φήμες που οργιάζουν γύρω από την ίδια, αλλά και για το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον, συγγραφέας και δημοσιογράφος που εδώ και 30 χρόνια παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας και το Μπάκιγχαμ μιλά για το κυρίαρχο πρόσωπο της διεθνούς επικαιρότητας, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον.

Σάλος στη Βρετανία με το ιατρικό ιστορικό της Κέιτ: Ο διευθυντής της Κλινικής του Λονδίνου σπάει τη σιωπή του

«Η Κέιτ Μίντλετον αποτελεί αινιγματική προσωπικότητα», υποστηρίζει ο βασιλικός συντάκτης της αγγλικής εφημερίδας «Evening Standard», ο οποίος αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το βιβλίο του για τη σύζυγο του διαδόχου του θρόνου, πρίγκιπα Γουίλιαμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

«Η Κέιτ αποτελεί αίνιγμα. Ακόμα κι αν γράφω βιβλίο γι’ αυτήν, είναι δύσκολο να συλλέξω πληροφορίες. Είναι πολύ κλειστή, είναι τελειομανής και θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Σαν μητέρα, είναι μία ανεξάρτητη γυναίκα που ανταποκρίνεται στο έργο που έχει αναλάβει, κυρίως σε σχέση με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, πολύ σοβαρά. Υποστηρίζει τον Γουίλιαμ με κάθε τρόπο αλλά έχει και τη δική της ατζέντα», εξήγησε ο Ρόμπερτ Τζόμπσον στη Νατάσα Καντζάβελου.

 Το Παλάτι πρέπει να σπάσει την σιωπή του, επισημαίνει ο βασιλικός σχολιαστής, μετά τις θεωρίες συνομωσίας που προκάλεσε η ψηφιακή επεξεργασία της φωτογραφίας της Κέιτ Μίντλετον στις 8 Μαρτίου.

«Νομίζω ότι (στο Παλάτι) έχουν χάσει κάπως την αξιοπιστία τους, αλλά μπορούν να την ξανακερδίσουν δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στα media, καθώς η φωτογραφία δεν ήταν αυθεντική. Σε σχέση με το βίντεο και τους ψιθύρους στο διαδίκτυο, στη βασιλική οικογένεια θα μπορούσαν να το χειριστούν καλυτέρα και να μην προκαλούν όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας. Θα πρέπει να δίνουν αυθεντικό υλικό αλλιώς παραπληροφορούν το κοινό και κανείς δεν θα τους πιστεύει», είπε.

«Αυθεντική η φωτογραφία Κέιτ – Γουίλιαμ»
Ο Ρόμπερτς Τζόμπσον, ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου για την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα, υπογραμμίζει ότι δεν τίθεται καμία αμφιβολία για την αυθεντικότητα της φωτογραφίας που δημοσίευσε η εφημερίδα Sun. «Είναι ξεκάθαρη η φωτογραφία της Κέιτ και ξεκάθαρη η φωτογραφία του Γουίλιαμ. Δεν έχει επεξεργαστεί, ωστόσο δεν είναι κατανοητό γιατί να υπάρχουν αμφιβολίες αλλά συνήθως, έτσι συμβαίνει πάντα», τόνισε.

«H Kέιτ θα προσπαθήσει να παραστεί στην παραδοσιακή βόλτα της οικογένειας στην εκκλησία την Κυριακή του Πάσχα.
Αν θα την συμβούλευα, νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα. Αλλιώς θα τους δούμε μετά τις σχολικές πασχαλινές διακοπές, στα μέσα Απριλίου», ανέφερε.

Τι είπε για τον Κάρολο
«Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να επιστρέψει στα καθήκοντα του πριν το καλοκαίρι», εκτιμά ο βασιλικός σχολιαστής των βρετανικών ειδησεογραφικών δικτύων BBC και Sky News. «Αν μπορούσα να συμβουλεύσω την Κέιτ, καλό θα ήταν, στα μέσα Απριλίου να κάνει επίσημα την πρώτη της δημόσια εμφάνιση», επισημαίνει ο ίδιος .

«Ήταν σοκαριστικό για κάποιον που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και κάνει σωστή διατροφή να του συμβεί αυτό σε μια ηλικία των 74 ετών και μάλιστα σε λιγότερο από δυο χρόνια από την διαδοχή. Υπόκειται στην θεραπεία αλλά συνεχίζει κατά μέρος τις υποχρεώσεις του με τις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους πρέσβεις. Λαμβάνει το κόκκινα κουτιά και τα έγγραφα που πρέπει να επιμεληθεί. Αλλά ήταν έκπληξη. Ακούει τους γιατρούς του και παίρνει τον χρόνο του. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά του, μάλλον πριν το καλοκαίρι, ίσως στην παραδοσιακή παρέλαση, Trooping the colour», καταλήγει ο «Nονός του βασιλικού ρεπορτάζ», Ρόμπερτ Τζόμπσον.

ΠΗΓΗ ΕΡΤNews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις