Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ με «εξαφανισμένο» τρένο στην Οινόη – Αγνοούνταν επί 20 λεπτά

Θρίλερ με «εξαφανισμένο» τρένο στην Οινό...

Για αρκετή ώρα κανείς δεν ήξερε που βρίσκεται το τρένο προκαλώντας σύγχυση και… συνειρμούς

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας, ένα χρόνο μετά την τραγωδία των Τεμπών, που αποδεικνύουν τις ελλείψεις και τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στον σιδηρόδρομο.

Αυτή τη φορά συναγερμό προκάλεσε ένα περιστατικό στον Προαστιακό καθώς φέρεται να «χάθηκε» ένα τρένο κοντά στην Οινόη.

«Εξαφανίστηκε» τρένο για 20 λεπτά
 Όλα έγιναν την προηγούμενη Παρασκευή (15/3), όταν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα θα αναχωρούσε από τη Χαλκίδα ο Προαστιακός με προορισμό την Αθήνα. Το δρομολόγιο όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, γιατί ο συρμός παρουσίασε βλάβη. Ωστόσο αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η καταγγελία, ότι η μηχανοδηγός δεν επικοινώνησε ποτέ με το κέντρο ελέγχου κυκλοφορίας μέσω GSMR.

Αυτή η έλλειψη επικοινωνίας μάλιστα για 20 λεπτά προκάλεσε προβληματισμό στον σταθμάρχη Οινόης, ο οποίος δεν ήξερε πού βρίσκεται το τρένο και οι επιβάτες μετεπιβιβάστηκαν σε λεωφορεία της γραμμής!

Επικράτησε σύγχυση
Ο σταθμάρχης αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και επικοινωνεί με τoν μηχανοδηγό για να δει τι γίνεται αλλά δεν μπορεί να τον εντοπίσει. «Φώναζε ο σταθμάρχης της Οινόης, το καλούσε το τρένο να απαντήσει πού είναι, απάντηση δεν πήρε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σύγχυση» δήλωσε για το περιστατικό ο Πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΣΕ Νίκος Τσικαλάκης.

«Όταν δεν του φωνάξει σημαίνει ότι κάτι άλλο ενδιάμεσο συμβαίνει, κάποια μηχανική βλάβη, Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Όφειλε ο μηχανοδηγός να ενημερώσει» δήλωσε ακόμη ο κ. Τσικαλάκης.

ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις