Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή για την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη

Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή για την επίσκεψη ...

"Στις δηλώσεις του, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη", επισημαίνει

"Στις δηλώσεις του, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη" αναφέρει σε σχόλιό της η Δημοτική Αρχή της Πάτρας για την επίσκεψη τοπυ Υφυπουργού Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη στην Πάτρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις και προέβη σε δηλώσεις.

Στις δηλώσεις του, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και για τα οποία η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο Δήμαρχος έχουν απευθυνθεί πολλάκις στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Κυβέρνηση. Αντίθετα, κινήθηκε στη γραμμή της Κυβέρνησης, με συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα.

Δεν ακούσαμε τίποτα για τη χρηματοδότηση του Δήμου, τις προσλήψεις, την απόδοση του Ριγανόκαμπου στην πόλη, την απόδοση του βόρειου λιμένα στο Δήμο Πατρέων, αλλά και για το θέμα της μετεγκατάστασης του τελωνείου, καθώς το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα έργα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας.

Ο πατραϊκός λαός ξέρει ότι ο μόνος δρόμος για να έχουμε κατακτήσεις, είναι αυτός του αγώνα και γι’ αυτό αύριο, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 11:00, θα πλημμυρίσει τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

Για την ικανοποίηση των αναγκών της!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις