Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor 2024: Βγήκε το ρίσκο των «Μαχητριών», αποχώρησε με χαμόγελο ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ

Survivor 2024: Βγήκε το ρίσκο των «Μαχητ...

Δείτε βιντεο

Βγήκε το ρίσκο που πήραν οι Μαχήτριες του Survivor 2024 με το να βγάλουν στον τάκο δύο δυνατούς παίκτες για να στείλουν σπίτι του τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

O Φάνης Μπολέτσης και ο Γιάννης Περπατάρης νίκησαν τον Σκωτσέζο της μπλε ομάδας στη μονομαχία παραμονής και θα συνεχίσουν για 6η εβδομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ σε αντίθεση με τον συμπαίκτη τους, ο οποίος αποχώρησε με χαμόγελο και χωρίς να κρατάει κακίες.

Η απόφαση των Μαχητριών στην κάλπη του Survivor να ψηφίσουν το βράδυ της Δευτέρας τον Γιάννη Περπατάρη φάνηκε αρχικά να δημιουργεί πρόβλημα στα αγόρια της ομάδας, τα οποία μετά την ήττα των Μπλε από τους Διάσημους στον αγώνα για την τρίτη ασυλία είδαν και τον Φάνη Μπολέτση να βγαίνει στον τάκο, χωρίς να χρειαστεί καν ψηφοφορία. Δεδομένου ότι η MVP Κατερίνα Δαλάκα δεν έδωσε δικό της συμπαίκτη, η μάχη για την παραμονή δεν θα είχε 4ο παίκτη και θα είχε μόνο χρώμα Μπλε.

«Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το… σκωτσέζικο ντους. Νιώθω ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Rob.

«Δεν ήξερα πόσο θα κάτσω όταν ήρθα στο Survivor. Ήταν μία ωραία εμπειρία. Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακίες», ανέφερε κατά την αποχώρησή του από το Survivor 2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight