Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: Μία Πατρινή στην τελική πεντάδα- Η άλλη αποχώρησε

My Style Rocks: Μία Πατρινή στην τελική ...

Τον μεγάλο τελικό, που θα μάθουμε την “χρυσή” νικήτρια, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Παρασκευή

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο Ημιτελικός του “My Style Rocks”, ενώ τον μεγάλο Τελικό, που θα μάθουμε την “χρυσή” νικήτρια, θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές την Παρασκευή στις 16.15 στον ΣΚΑΪ.

Μια ανάσα πριν από τον Τελικό, οι διαγωνιζόμενες είχαν μπροστά τους μία από τις δυσκολότερες δοκιμασίες, καθώς έπρεπε να λειτουργήσουν ως επαγγελματίες στιλίστριες. Διαγωνιζόμενες που έχουν περάσει ήδη από το “My Style Rocks” επανήλθαν στο πλατό ως μέρος της δοκιμασίας και η πρόκληση για τις fashionistas ήταν να αντιληφθούν και να δουλέψουν πάνω στο στυλ και την προσωπικότητά τους.

Τα ζευγάρια του task διαμορφώθηκαν ως εξής:
Απολλεών – Ελεάνα Δαρίβα, Χριστιάννα – Δώρα Ανδριοπούλου, Μιμή – Έφη Στεφάνου, Μορτασία – Ντένη Κουβαράκου, Αμάντα – Χριστίνα Μπίτα, Γεωργία – Παντελίνα Αντωνίου, Διονυσία – Βασιλική Λιγνού.

Πέντε διαγωνιζόμενες κατάφεραν να πάρουν το “εισιτήριο” από την κριτική επιτροπή για τον μεγάλο Τελικό.

My Style Rocks: Οι παίκτριες που πέρασαν στον μεγάλο Τελικό
Μετά από την ολοκλήρωση του διαγωνιστικού μέρους, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου ανακοίνωσε τα ονόματα των διαγωνιζόμενων που προκρίθηκαν.

Η Αμάντα, η Μιμή και η Πατρινή Διονυσία πέρασαν κατευθείαν στον μεγάλο Τελικό, καθώς συγκέντρωσαν τις τρεις υψηλότερες βαθμολογίες την τελευταία εβδομάδα του διαγωνισμού.

Στη συνέχεια, ανακοινώθηκε πως η Απολλεών πέρασε, επίσης, στον Τελικό, ενώ το τελευταίο όνομα που ακούστηκε στη λίστα με τις προκρίσεις, ήταν της Μορτασίας.

 

My Style Rocks: Οι δύο παίκτριες που αποχώρησαν στον Ημιτελικό
Ωστόσο, δύο παίκτριες δεν κατάφεραν να περάσουν στον μεγάλο Τελικό και, έτσι, αποχώρησαν σε κλίμα συγκίνησης, αποχαιρετώντας τους κριτές και τις συμπαίκτριές τους.

Ο λόγος για την Πατρινή Γεωργία και την Χριστιάννα, οι οποίες έμειναν εκτός, καθώς η βαθμολογία τους ήταν η χαμηλότερη της τελευταίας εβδομάδας του διαγωνισμού.

Οι δύο διαγωνιζόμενες έφυγαν χαμογελώντας από το πλατό του “My Style Rocks”, δηλώνοντας πως το ήξεραν πως δεν θα καταφέρουν να συνεχίσουν και ευχαριστώντας την παραγωγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight