Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έκλεβαν δίκυκλα και τα πωλούσαν σε αλλοδαπούς στη Δυτική Αχαΐα

Πάτρα: Έκλεβαν δίκυκλα και τα πωλούσαν σ...

Συλλήψεις από την ασφάλεια Πάτρας

Δώδεκα κλοπές μοτοσικλετών και καταστημάτων και μία σε όχημα στην Πάτρα με δράστες δυο άνδρες από την Αλβανία, τα στοιχεία των οποίων ταυτοποιήθηκαν, εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών και της απάτης με υπολογιστή.

Παράλληλα, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής κατηγορείται ένας ακόμα αλλοδαπός, που είχε αγοράσει από τους δράστες δυο κλεμμένες μοτοσικλέτες έναντι 400 ευρώ. Από τον Αύγουστο έως και τον Δεκέμβριο του 2023, το «δίδυμο» διέπραξε έξι κλοπές δικύκλων και έξι σε καταστήματα, αφαιρώντας 1.245 ευρώ, τραπεζικές κάρτες, με τις οποίες επιχείρησαν ανεπιτυχώς να κάνουν ανέπαφες συναλλαγές.

Ενας εκ των δραστών είναι ο προφυλακισθείς Αλβανός που από κοινού με Ελληνα συνεργό του λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού υπάλληλο βενζινάδικου στην ΠΕΟ Πατρών-Πύργου, στον Αλισσό Δυτ. Αχαΐας.

Είχαν μεταβεί στην περιοχή με μοτοσυκλέτα που είχαν κλέψει από την περιοχή της Αγυιάς, αφού προηγουμένως είχαν επισκεφθεί τα Σαγέικα, επιχειρώντας να την πωλήσουν!
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δυο Αλβανοί έκλεβαν τα δίτροχα από περιοχές της Πάτρας και ένας εξ αυτών επιχειρούσε να τα «σπρώξει» σε αλλοδαπούς που διαμένουν στη Δυτική Αχαΐα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, του Τμήματος Αμεσης Δράσης Πατρών και του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν τα κλεμμένα οχήματα εγκαταλελειμμένα στην Πάτρα και σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας και τα παρέδωσαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Η δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

*εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις