Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

«Κατέρρευσαν οροφές στο νοσοκομείο Ρίου, δείγμα κι αυτό της συνολικής κατάρρευσης και εγκατάλειψης του ΕΣΥ από την κυβέρνηση»

«Κατέρρευσαν οροφές στο νοσοκομείο Ρίου,...

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων κατέθεσαν 19 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με θέμα «Κατέρρευσε η οροφή της ορθοπεδικής και μαιευτικής κλινικής του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών “Παναγία η Βοήθεια”  και μαζί καταρρέει συλλήβδην το ΕΣΥ» κατέθεσαν δεκαεννέα (19) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία του βουλευτή Αχαΐας και τομεάρχη Υγείας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

 Αυτό αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει:

Η ερώτηση αποτελεί την κοινοβουλευτική συνέχεια των δημόσιων παρεμβάσεων από τότε που το θέμα είδε το φως της δημοσιότητας και συνέχεια, επίσης, ερώτησης που έχει κατατεθεί για την κατάρρευση ψευδοροφής στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Το πόσο μάλιστα επικίνδυνη είναι η κατάσταση για ασθενείς και προσωπικό το κατάλαβε κι ο ίδιος ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ, όταν τραυματίστηκε στο πόδι από την κατάρρευση της ψευδοροφής στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου, κατά τη διάρκεια αυτοψίας, γεγονός που μαρτυρά ότι ούτε οι ίδιοι της κυβέρνησης δεν γνωρίζουν την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν οδηγήσει τα νοσοκομεία και τις υγειονομικές μονάδες της χώρας.

Τίθενται, λοιπόν, τα αμείλικτα ερωτήματα σχετικά με την άμεση αποκατάσταση των βλαβών που θα εξαλείψουν την επικινδυνότητα για ασθενείς και εργαζομένους, καθώς και για τη στελέχωση της τεχνικής υπηρεσίας, όπως και για το σχεδιασμό της βελτίωσης και του εκσυγχρονισμού των υποδομών.

Τέλος, ζητείται το πόρισμα των τεχνικών κλιμακίων της 6ης Υ.ΠΕ και του νοσοκομείου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις