Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο

Μεσολόγγι: Τον πυροβόλησαν με φυσίγγια γ...

Οι δραματικές τελευταίες στιγμές του 31χρονου

Συγκλονίζουν τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως για το πώς έφυγε από τη ζωή ο άτυχος 31χρονος Μπάμπης Κούτσικος, η σορός του οποίου βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή στο Μεσολόγγι.

Ο Μπάμπης ο οποίος αγνοείτο για περισσότερες από δύο εβδομάδες έχασε τη ζωή του από πυροβολισμούς με καραμπίνα, τους οποίους προσπάθησε να αποφύγει. Ο δράστης μάλιστα φέρεται να χρησιμοποίησε φυσίγγια για αγριογούρουνο.

Μάλιστα, ο 31χρονος φέρεται να δολοφονήθηκε με έναν πυροβολισμό από κυνηγετική καραμπίνα που δέχθηκε πλάγια στην ωμοπλάτη με τα σκάγια να του προκαλούν πολλαπλά τραύματα.

Την ίδια στιγμή, συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του νεαρού. Η αδελφή του 31χρονου, Χριστίνα ήταν αυτή που κλήθηκε να αναλάβει το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα που είδα» φέρεται να είπε στους συγγενείς της αφότου επιβεβαίωσε πως η σορός ανήκει στον αδελφό της.

Δείτε βίντεο από το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου:

Υπενθυμίζεται πως από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι Αρχές φαίνεται πως είναι πιθανό πριν τη δολοφονία του 31χρονου να προηγήθηκε κυνηγητό και ο νεαρός να προσπάθησε να κρυφτεί.

Η πρώτη εκτίμηση των Αρχών είναι ότι βρέθηκε στο σημείο στην προσπάθειά του να κρυφτεί από τον δράστη αλλά εντοπίστηκε τελικά και πυροβολήθηκε από ύψος, δηλαδή από πάνω προς τα κάτω. Σημειώνεται ότι δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη που να υποδηλώνουν πως κάποιος τον έσυρε στο σημείο.

Οι έρευνες στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονουςσυνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί το όπλο που είχε μαζί του καθώς και άλλα στοιχεία.

Οι έρευνες που συνεχίζονται

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στην Πάτρα θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του άτυχου Μπάμπη προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο θάνατός του προήλθε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ή από πνιγμό μετά τα πυρά.

Την ίδια ώρα στο σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του 31χρονου Μπάμπη θα συνεχιστούν οι έρευνες για αποτυπώματα και DNA που μπορεί να δώσουν νέα στοιχεία για το ποιος ή ποιοι του αφαίρεσαν τη ζωή.

Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να παραμείνει αναλλοίωτη ώστε να εντοπιστούν τυχόν νέα στοιχεία.

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις