Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

My Style Rocks: «Εκτός εαυτού» ο Στέλιος Κουδουνάρης με τη Γεωργία

My Style Rocks: «Εκτός εαυτού» ο Στέλιος...

«Είπες την άποψή σου; Έκοψες τους βαθμούς σου; Έβαλες την τελεία σου;» της είπε, προσπαθώντας να τη διακόψει

Ο Στέλιος Κουδουνάρης φαίνεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με την Πατρινή Γεωργία στο «My Style Rocks».

Η κριτική της στην Απολλεών για τα παπούτσια της, τα οποία έχει φορέσει ξανά στο πλατό, εκνεύρισε τόσο τις συμπαίκτριές της, όσο και τον γνωστό σχεδιαστή.

Ενώ στη συνέχεια, ο ίδιος σχολίαζε το λουκ της Απολλεών, αναφέρθηκε στα παπούτσια της και τη ρώτησε αν τα έχει βάλει πάνω από 5 φορές.

Τότε, η Γεωργία «πετάχτηκε» ξανά, προκαλώντας την ενόχλησή του. «7-8 φορές τα έχει βάλει», είπε η Γεωργία, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να τονίζει: «Και 10».

«Σε αυτό το λουκ λοιπόν, σε μια γυναίκα που μας βλέπει στο σπίτι, αν εσύ επιλέγεις να βάλεις αυτά τα παπούτσια, δεν πειράζει. Μια γυναίκα που έχει αυτά τα παπούτσια, θα τα βάλει πολλές φορές», είπε ο κριτής.

Η Γεωργία τότε, ανέφερε: «Α ωραία, να το ξέρω κι εγώ, να βάζω τα ίδια», με τον Στέλιο Κουδουνάρη να λέει σε έντονο ύφος: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε σε αυτό το πλατό. Είπες την άποψή σου; Έκοψες τους βαθμούς σου; Έβαλες την τελεία σου;».

Ο Δημήτρης Σκουλός, ενοχλημένος από τη συμπεριφορά της παίκτριας, τόνισε: «Δεν είναι λάθος να πεις την άποψή σου, λάθος είναι να τη λες πάνω από τη φωνή του Στέλιου. Φαντάσου να το έκαναν όλες οι κοπέλες».

Με τη Γεωργία να μη σταματά να σχολιάζει τα λόγια τους, ο Στέλιος Κουδουνάρης βγήκε εκτός εαυτού, λέγοντάς της: «Την είπες κοπέλα μου την άποψή σου. Είπες ότι δεν θες τα ίδια παπούτσια, είπες ότι τη βαθμολογείς έτσι για αυτόν τον λόγο. Τέλος, την είπες την άποψή σου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight