Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Tomo's: Fine dining και στροφή προς τις ελληνικές γεύσεις

Tomo's: Fine dining και στροφή προς τις ...

Στο πάνω μέρος της Τριών Ναυάρχων

Το ... «καμάρι» των αδελφών Τομοποσίδη με τις ζηλευτές γαστρονομικές επιδόσεις λέγεται Tomo’s Open Kitchen Bar και εντάσσεται στα must της γευστικής «άνοιξης» στην πόλη. Μετά από μια οκταετία προσήλωσης στο fine dining, έχει καθιερώσει fusion εκπλήξεις και τολμηρούς συνδυασμούς στο πολυσυλλεκτικό μενού του. Εδώ εφαρμόζονται όλες οι καινοτόμες, διεθνείς τεχνικές, ενώ το hit της «ανοιχτής κουζίνας» δικαίωσε τη φήμη ποιότητας και αντισυμβατικότητας.

«Χτίσαμε ένα όνομα στον χώρο μας, χάρη στη νεωτεριστική, creative προσέγγιση της μαγειρικής. Το φετινό μενού, που είναι ολοκαίνουριο, το θεωρούμε το καλύτερο από ποτέ, θα το χαρακτηρίσω φανταστικό. Ακόμα και για μένα αποτελεί έκπληξη. Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι μοναδικό» ανέφερε στο The Best Magazine o Mιχάλης Τομοποσίδης. Όπως επισημαίνει, αποφασίστηκε στροφή προς τις ελληνικές γεύσεις, άλλωστε και διεθνώς πια πρωταγωνιστεί η ιθαγένεια ως τάση.

«Ξεφεύγουμε από τις μη ελληνικές πρώτες ύλες που ζήσαμε για αρκετό καιρό και τιμάμε τα δικά μας προϊόντα. Για παράδειγμα, γιατί να βάλεις κίτρο αντί για μοσχολέμονο; Μπορείς να κάνεις θαύματα με είδη από τον τόπο σου», μας λέει. Μια χορτόπιτα με φύλλο λαδόπιτας με ρίζες από τη Ρόδο, αλλά και το αρνί με χόρτα εποχής και αβγολέμονο αποτελούν ενδεικτικά πιάτα του νέου καταλόγου με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Τομοποσίδη.

Μαζί με κοπές εκλεκτών κρεάτων από όλο τον κόσμο, τη λίστα κρασιών με τις 150 ετικέτες και το κελάρι παλαίωσης, είναι εμφανές πως το Tomo’s Open Kitchen Bar ποντάρει ευθαρσώς στην υπεροχή. Το κτίριο του εστιατορίου βρίσκεται στην αρχή της Τριών Ναυάρχων που καλλωπίστηκε και πεζοδρομήθηκε. Ο επάνω όροφος διατίθεται και για διάφορα events, παρέχοντας την ποθητή αυτονομία και ιδιωτικότητα.

Tomo’s Open Kitchen Bar

Σαχτούρη 77, Πάτρα | T: 2610 311141

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life