Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λεωνίδας Κακούρης: Αυτό είναι το μέλλον του ρόλου του στο «Ναυάγιο»

Λεωνίδας Κακούρης: Αυτό είναι το μέλλον ...

Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια που έρχονται

Ο Λεωνίδας Κακούρης βρέθηκε την τελευταία εβδομάδα στο επίκεντρο των συζητήσεων, μετά την ξαφνική αποχώρησή του από τον θίασο της παράστασης «Βασιλιάς Ληρ», που σκηνοθετεί ο Γιάννης Χουβαρδάς στο Εθνικό Θέατρο.

Το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών συνεργείων αλλά και του κόσμου, εκτός από το προφανές – δηλαδή τον λόγο της αιφνίδιας παραίτησής του – στράφηκε στην ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο δημοφιλής ηθοποιός, καθώς και στο τι μέλλει γενέσθαι με τον τηλεοπτικό του ρόλο, αυτόν του Καπετάν-Στελή στη σειρά «Το Ναυάγιο» του MEGA.

Συνάδελφοι και συνεργάτες του, όπως ο Γιάννης Στάνκογλου, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Γιώργος Σουξές, η Αναστασία Παντούση και η Ελένη Καρακάση τοποθετήθηκαν όλες αυτές τις ημέρες γύρω από το περιστατικό. Ωστόσο, ο ίδιος ο Λεωνίδας Κακούρης αρκέστηκε σε μία λιτή ανακοίνωση μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου του, κυρίου Δημοσθένη Πέππα.

Παρ’ όλα αυτά, ποιο θα είναι το μέλλον του ρόλου του στο «Ναυάγιο» στα επόμενα νέα επεισόδια που αναμένονται από την Κυριακή 14/1;

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό Τηλέραμα, ο Καπετάν Στελής (Λεωνίδας Κακούρης) συναντιέται τυχαία με τη Λαμπρινή και αυτή η συνάντηση αναπτερώνει τις ελπίδες της γυναίκας να βρει τον χαμένο της γιο στην Αθήνα. Του προτείνει να συνεργαστούν, του αναθέτει την αποστολή, εκείνος δέχεται και βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Άλλωστε, η Λαμπρινή είναι πεπεισμένη πως ο γιος της δεν χάθηκε στο πολύνεκρο ναυάγιο αλλά ζει κάπου στην πρωτεύουσα. Ο καπετάνιος αναχωρεί για την Αθήνα, για να φέρει εις πέρας την αποστολή του…

 Το Ναυάγιο, επιστρέφει Κυριακή 14/1 στις 22:50 στο MEGA.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight