Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλύβια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 16χρονο πατροκτόνο- Πήρε προθεσμία

Καλύβια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία...

Ο ανήλικος που φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα με θύμα τον 71χρονο πατέρα του, δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές ότι η χρόνια κακοποίηση του ιδίου, της μητέρας του και του αδερφού από τον πατέρα τους, ήταν το κίνητρο που του όπλισε το χέρι.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε στον 16χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε το βράδυ της Παρασκευής (22.12.23) τον πατέρα του, στην περιοχή των Καλυβίων.

Ο 16χρονος που διώκεται για ανθρωποκτονία για το στυγερό έγκλημα στα Καλύβια, ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (27.12.23).

Ο ανήλικος  που φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα με θύμα τον 71χρονο πατέρα του, δήλωσε στις αστυνομικές Αρχές ότι η χρόνια κακοποίηση του ιδίου, της μητέρας του και του αδερφού από τον πατέρα τους, ήταν το κίνητρο που του όπλισε το χέρι.

Ο ίδιος είχε στήσει καρτέρι στον πατέρα του για να τον σκοτώσει.

Βγήκε να διασκεδάσει στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του και τον αδερφό του και όταν επέστρεψε στο σπίτι του στα Καλύβια, περίμενε το 71χρονο θύμα με δύο μαχαίρια στα χέρια.

Ο ανήλικος χτύπησε τον πατέρα του με μανία, «καρφώνοντάς» του 20 μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο.

 

 

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις