Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δήμαρχος Αράχωβας για θάνατο χάσκι: Λένε ότι το κακοποίησε ο γιος μου, αλλά δεν έχω γιο

Δήμαρχος Αράχωβας για θάνατο χάσκι: Λένε...

Ο ίδιος τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο για την υπόθεση του Όλιβερ

Μιλησε ο δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς, ο οποίος δέχεται απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση θανάτου του χάσκι, η οποία ακόμα δεν έχει εξιχνιαστεί. 

Ο δήμαρχος Αράχωνας, Γιάννης Σταθάς, έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα για την υπόθεση του θανάτου του χάσκι, καθώς υπάρχουν αναφορές στα social media που θέλουν τον γιο του να είναι εκείνος που κακοποίησε τον Όλιβερ. Μόνο που… δεν έχει γιο. «Εκείνο που έχει σημασία είναι οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί», ανέφερε .

 Και συμπλήρωσε: «Μετά από 15 ημέρες βλέπουμε ότι δεν ξέρει κανένας τι έχει συμβεί. Το θέμα είναι ότι θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει».

Στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν να μιλήσουν στις Αρχές: «Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές».

 Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που θα «δείξει» εάν υπήρξε κακοποίηση του χάσκι από άνθρωπο ή αν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.
 

ΠΗΓΗ Live News

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις