Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του Μόλου- Βανδαλίστηκαν ξανά τα κιγκλιδώματα, γέμισε Ι.Χ. ο τόπος -ΦΩΤΟ

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ του Μόλου- Βανδ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τα μέτρα και η αστυνόμευση

Η αναρχία με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο Μόλο της Πάτρας, επανήλθε, με την κατάσταση να έχει φτάσει και πάλι στο απροχώρητο και το πρόβλημα να είναι ιδιαιτέρως ορατό στο κομμάτι από τη Γούναρη μέχρι το παλαιό λιμάνι.

«Ακόμα μια φορά, βανδαλίστηκαν τα σιδερένια κιγκλιδώματα που είχαμε τοποθετήσει στην είσοδο του Μόλου και άνοιγαν μόνο όταν έφευγε ή ερχόταν να δέσει καράβι. Έχουν εξαφανιστεί εντελώς, τα έχουν διαλύσει» επισημαίνει στο thebest.gr η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Αναστασία Τογιοπούλου.

«Αυτές τις ημέρες, θα πάμε να ξαναφτιάξουμε τις αλυσίδες που έχουν βανδαλιστεί, στο σημείο που έχουν τοποθετηθεί για να εξυπηρετούν τα αυτοκίνητα από τα καράβια. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάποιο άλλο μέτρο εκεί».

Σε ό, τι αφορά, την αστυνόμευση στο συγκεκριμένο σημείο, η αρμόδια αντιδήμαρχος, εξηγεί: «Με την Τροχαία έχουμε διαρκή επικοινωνία για να αστυνομεύεται ο χώρος και όχι μόνο αυτός αλλά και σε άλλες περιοχές, όμως η αστυνομία δηλώνει αδυναμία για να γίνει η αστυνόμευση έτσι όπως χρειάζεται στο χώρο για να αποτρέπεται η είσοδος. Στην πραγματικότητα, χρειάζεται ένας τροχονόμος να είναι εκεί μόνιμα και να εμποδίζει τους οδηγούς να μπαίνουν μέσα. Να περνάει ο τροχονόμος και να βάζει πρόστιμο, δε σημαίνει και ότι εκκενώνεται ο χώρος. Περιστασιακά, πάει η Τροχαία και κόβει κλήσεις αλλά αυτό δεν είναι μέτρο που να αδειάσει ο Μόλος, από τα σταθμευμένα οχήματα».  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις