Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αιμίλιος Χειλάκης: «Αυτή ήταν η παραγωγή που μας κατέστρεψε οικονομικά»

Αιμίλιος Χειλάκης: «Αυτή ήταν η παραγωγή...

"Δουλεύαμε δυο δουλειές μετά για να ξεχρεώσουμε τα προηγούμενα" αποκαλύπτει ο Αιμίλιος Χειλάκης

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μαζί με την σύζυγο του, Αθηνά Μαξίμου συνάντησαν την Βάσω Λασκαράκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break, το οποίο και θα προβληθεί το μεσημέρι της Κυριακής.

Εμείς όμως εξασφαλίσαμε πρώτοι ένα απόσπασμα της συνέντευξης, στο οποίο και οι δυο καλλιτέχνες μιλούν για την ενασχόληση με το κομμάτι της παραγωγής και την οικονομική τους καταστροφή.

 Αρχικά, η Αθηνά Μαξίμου παραδέχθηκε πως «δεν θα πω ότι δεν τρόμαξα όταν ο Αιμίλιος άρχισε να ασχολείται με τις παραγωγές. Γιατί γενικά εγώ δεν είμαι τόσο του ρίσκου και δεν παίρνω τέτοια στην ζωή μου. Συνέβη όμως και αυτό και ήταν ένα πολύ ωραίο μάθημα και για τον Αιμίλιο και για μένα και για όλους μας».

«Εντάξει, δεν ήταν η πρώτη παραγωγή. Ήταν πολλές παραγωγές αλλά ο «Ταρτούφος» ήταν η παραγωγή η οποία μας κατέστρεψε οικονομικά. Το έθεσα ακριβώς έτσι όμως συνέβη. Μας κατέστρεψε οικονομικά. Ευτυχώς οι άνθρωποι πληρώθηκαν όλοι. Μόνο εγώ, η Αθηνά και ο συν-σκηνοθέτης Μανώλης Δούνιας, που φέραμε και την ευθύνη των πραγμάτων, δεν πήραμε αυτά που έπρεπε να πάρουμε. Μάλιστα καταστραφήκαμε εντελώς» ομολόγησε, εν συνεχεία, ο Αιμίλιος Χειλάκης για την παράσταση την οποία και ανέβασαν πριν από οκτώ χρόνια στο θέατρο Κιβωτός.

«Δουλεύαμε δυο δουλειές μετά για να ξεχρεώσουμε τα προηγούμενα. Δεν έχει όμως σημασία γιατί είχαμε κάνει πέντε παραγωγές πιο πριν, οι οποίες είχαν πάει πάρα πολύ καλά και η μία μας ισοπέδωσε».

 «Ο «Ταρτούφος» ήταν το 2017, η φήμη μας – της Αθηνάς και εμού του ιδίου – ότι είμαστε εξαιρετικοί συνάδελφοι μάς ακολουθεί από τότε. Από τη στιγμή που καταστραφήκαμε γιατί δεν κατεβάσαμε την παράσταση βλέποντας την καταστροφή να έρχεται, την συνεχίσαμε για να πληρωθεί ο κόσμος» συμπλήρωσε ο Αιμίλιος Χειλάκης στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Break, η οποία συνέντευξη και θα μεταδοθεί ολόκληρη αυτή την Κυριακή το μεσημέρι στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight