Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θάνατος 19χρονης στην Ξάνθη: "Τη χτύπησε αστυνομικός με το αμάξι και παρίστανε τον μάρτυρα"

Θάνατος 19χρονης στην Ξάνθη: "Τη χτ...

Όλα όσα λέει ο ξάδελφός της

Για τον άδικο χαμό της 19χρονης από την Ξάνθη που σκοτώθηκε και εγκαταλείφθηκε από αστυνομικό, μίλησε ο ξάδερφός της.

«Εάν δεν υπήρχε εγκατάλειψη, δε θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο;»
 Όπως ανέφερε ο ίδιος στον Alpha, «στο σημείο που έγινε το ατύχημα, ψάξαμε, δε βρήκαμε καν φρενάρισμα ή σημάδι που να δείχνει πως έγινε εδώ το ατύχημα. Προσπαθούμε να μάθουμε πόση ώρα έκανε να έρθει το ασθενοφόρο. Στην αρχή είδαμε εφημερίδες να γράφουν πως ήταν τροχαίο με εγκατάλειψη. Μετά οι περισσότερες άλλαξαν τα πάντα και είπαν πως δεν υπάρχει εγκατάλειψη και έκατσε ο αστυνομικός μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ. Εάν δεν υπήρχε εγκατάλειψη, δε θα έπρεπε να υπάρχει αυτόφωρο; Ο αστυνομικός είπε πως πανικοβλήθηκε και έφυγε. Δε θα έπρεπε να κάτσει να τη βοηθήσει;», ενώ πρόσθεσε ότι, «ήξερε ο αστυνομικός τι τον περίμενε. Η δουλειά του είναι».

Το κορίτσι χτύπησε με το ΙΧ του αστυνομικός ο οποίος και το εγκατέλειψε στο σημείο. Ο ίδιος, μάλιστα, εμφανίστηκε αρχικά ως μάρτυρας, ωστόσο οι συνάδελφοί του κατάλαβαν ότι κάτι έκρυβε, καθώς υπέπεσε σε αντιφάσεις. Η μητέρα της 19χρονης, την ίδια στιγμή, μόλις έμαθε για το τροχαίο έσπευσε στο σημείο που αυτό σημειώθηκε. Κατάλαβε πως, το παιδί της ήταν το θύμα, καθώς εκεί βρέθηκαν το παπούτσι και το κινητό τηλέφωνο της ενώ, λίγο νωρίτερα, το σκυλάκι της 19χρονης, επέστρεψε μόνο του σπίτι ενώ το είχε βγάλει βόλτα.

«Η συμπεριφορά του δείχνει πως όσα συνέβησαν, χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης»
 
Ο δικηγόρος της οικογένειας, Μιχάλης Πατεράκης, τόνισε ότι, «το κύριο ερώτημα είναι κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το τροχαίο δυστύχημα. Η συμπεριφορά του δράστη δείχνει πως όσα συνέβησαν, χρίζουν περαιτέρω διερεύνησης. Ακόμα δεν έχουμε πρόσβαση στη δικογραφία, αλλά δεν είχε λόγο να απομακρυνθεί από τον τόπο του δυστυχήματος. Δεν μπορεί να διαπιστωθεί αν είχε πιει αλκοόλ ή με ποια ταχύτητα κινούνταν το όχημα. Οι βλάβες που υπέστη η 19χρονη δείχνουν πως κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Δεν υπάρχει αξιόπιστη μαρτυρία μέχρι στιγμής και για αυτό υπάρχει έκκληση να μιλήσει κάποιος που ξέρει κάτι».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις