Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαλού: Η επική ατάκα του συντρόφου της που «έσπασε» τον πάγο

Μαλού: Η επική ατάκα του συντρόφου της π...

Όλα όσα είπε

Η Μαλού Κυριακοπούλου και ο Νίκος Απέργης ήταν ένα από τα ζευγάρια που βρέθηκαν στο εορταστικό «Η Μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» το απόγευμα της Δευτέρας, προκειμένου να διεκδικήσουν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Μάρκος Σεφερλής δεν δίστασε να κάνει ερωτήσεις στη Μαλού και για την προσωπική της ζωή, με την τραγουδίστρια να αποκαλύπτει πως ο Κουβανός συντρόφός της με μια… λάθος λέξη κατάφερε να «σπάσει» τον πάγο μεταξύ τους.

Η Μαλού τα τελευταία χρόνια μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και την Καλαμάτα. «Δεν μένω μόνιμα στην Καλαμάτα. Είμαι μισές μέρες στην Αθήνα για δουλειά και μισές στην Καλαμάτα. Μην τα μπερδεύουμε. Αρέσει στον Χουάν η Καλαμάτα», είπε αρχικά.

«Τον Χουάν τον γνώρισα σε ένα latin bar. Συναντηθήκαμε, χορέψαμε, εκείνος το ζήτησε. Δεν με ήξερε, γιατί δεν παρακολουθούσε. Ήμουν η κοπέλα εκείνης της βραδιάς», συνέχει η Μαλού και περιέγραψε πως… ξεκίνησε η σχέση τους    με τον Χουάν Ροντρίγκεζ.

«Με ενθουσίασε σαν άντρας αλλά χαθήκαμε και βρεθήκαμε μετά από 3 χρόνια πάλι τυχαία. Τότε είχα βγάλει το “Τους είπες πως» και βλέπω ένα βράδυ ένα μήνυμα που μου έστειλε: ακούω το “Τους Είπες Πως και νιώθω… αλήτη”. Έτσι έσπασε ο πάγος», αποκάλυψε η Μαλού, με τον Μάρκο Σεφερλή να ξεσπά σε γέλια με την ιστορία της τραγουδίστριας.

«Διορθώθηκε ο… αλήτη, έγινε αλήτης πια και περάσανε τα χρόνια», κατέληξε η Μαλού.

Η τραγουδίστρια, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol, και ο Κουβανός σύντροφός της έχουν αποκτήσει έναν γιο το 2017.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight