Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Η γλυκιά και ανερχόμενη τραγουδίστρια Μαλού την Πέμπτη live στην Πάτρα και στο Disco Room

Η γλυκιά και ανερχόμενη τραγουδίστρια Μα...

Στις 23.00 το βράδυ

Είναι από τις πιο όμορφες και συνάμα ταλαντούχες νέες τραγουδίστριες και αυτή την περίοδο γνωρίζει επιτυχία με το κομμάτι «Τους είπες πως» σε στίχους Σοφίας Παπαβασιλείου και μουσική: Μελίνας Μακρή των Vegas και Franki Louvaris.

Ο λόγος για την γοητευτική Μαλού (Κυριακοπούλου στο επώνυμο), η οποία κατάγεται από την Καλαμάτα, πριν λίγα χρόνια τη γνωρίσαμε μέσα από μουσικό τηλεοπτικό ριάλιτι – διαγωνισμό (για την ακρίβεια το Greek Idol όπου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις).

Στα 26 της χρόνια σήμερα η Μαλού, η οποία το περασμένο καλοκαίρι συνεργάστηκε με τον ιδιαίτερο λαικό ερμηνευτή Γιώργο Μαζωνάκη, με σπουδές φιλολογίας στο ενεργητικό της αλλά και γνώσεις κιθάρας, καταφθάνει στην Πάτρα για μία ξεχωριστή live μουσική εμφάνιση αυτή την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 στο Disco Room της οδού Αγίου Ανδρέου και Πατρέως.

Η φιλοσοφία της όπως αναφέρει στη σελίδα της στο facebook είναι: «αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το ζήσεις», κάτι που υποστηρίζει θερμά μιας και αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της, μία καριέρα στο τραγούδι όπου μέχρι στιγμής δείχνει να τα καταφέρνει περίφημα.

Όπως δηλώνει, αγαπάει πολύ τους φίλους της και τις βόλτες στην παραλία μαζί με την μαμά της!

Είναι χαμηλών τόνων και δηλώνει λίγο κυκλοθυμική και πεισματάρα!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life