Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκάρει ο κηπουρός που βρήκε την 50χρονη στη Θεσσαλονίκη: «Το σώμα της ήταν γεμάτο τρύπες από τα δόντια των σκυλιών»

Σοκάρει ο κηπουρός που βρήκε την 50χρονη...

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή

Τη στιγμή που βρήκε αιμόφυρτη την εργοδότρια του περιέγραψε ο κηπουρός, που απασχολούταν στο σπίτι της 50χρονης που δέχθηκε επίθεση από σκυλιά στην περιοχή Νεοχωρούδα στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, κατήγγειλε ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε μια ολόκληρη ώρα να φτάσει.

Ο 44χρονος που είναι κωφός, μιλώντας στο PolitesOraiokastrou, δήλωσε ότι ένας γείτονας προσπάθησε να τον προειδοποιήσει, κάνοντας του σήματα. «Ήμουν έξω και έκοβα τους θάμνους. Κάποια στιγμή είδα τον γείτονα από απέναντι να μου κουνάει τα χέρια και να προσπαθεί να μου πει κάτι που δεν καταλάβαινα» είπε χαρακτηριστικά.

«Εννοούσε να κάτσω εκεί που ήμουν, να μην κουνηθώ ούτε να πάω πουθενά. Μετά είδα να κρατάει όπλο στα χέρια του και να ρίχνει στον αέρα. Ήταν κυνηγός. Μόλις έριξε τα σκυλιά φαίνεται πως τρόμαξαν και έφυγαν», συμπλήρωσε.

«Το σώμα της ήταν γεμάτο τρύπες»

Μόλις απομακρύνθηκαν τα σκαλιά ο 44χρονος κατέβηκε τις σκάλες και βρήκε τη γυναίκα αιμόφυρτη με τραύματα στο σώμα. «Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κατέβηκα τις σκάλες και βρήκα τη γυναίκα στον κήπο κάτω στο έδαφος. Σε πολύ κακή κατάσταση. Έπαθα σοκ μόλις την είδα. Αίματα και σημάδια παντού, στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι. Τα παπούτσια της έλλειπαν το σώμα της γεμάτο τρύπες από τα δόντια των σκυλιών. Σηκώθηκε λίγο και έπεσε. Προσπάθησε πολλές φορές, προσπάθησα να τη βοηθήσω. Ζούσε ναι. Τα χέρια μου είχαν γεμίσει από το αίμα της».

Το ασθενοφόρο όχι μόνο καθυστέρησε, αλλά ήρθε χωρίς το πλήρωμα 

Ο ίδιος κατήγγειλε ότι αν και κάλεσαν έγκαιρα το ασθενοφόρο καθυστέρησε να φτάσει στο σπίτι. «Καλέσαμε αμέσως το ασθενοφόρο. Όμως άργησε πολύ, περίπου μία ώρα και όταν ήρθε ήταν μόνο ο οδηγός. Μετά από μισή ώρα από το πρώτο ήρθε και δεύτερο, με νοσοκόμες, και λίγο αργότερα ήρθε και τρίτο. Μαζί με μια μηχανή του ΕΚΑΒ. Όμως μου φάνηκε πως είχε σταματήσει πια να αναπνέει».

Τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday, διαπιστώθηκε ότι έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια. Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

 Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα δύο παιδιών με πλούσιο κοινωνικό έργο δέχθηκε την επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής, στην αυλή της κατοικίας της.

 Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

 Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκυλιών συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, ενώ έλαβε προθεσμία ώστε να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ειδήσεις Τώρα

Κεκλεισμένων των θυρών όλοι οι αγώνες της Super League για δύο μήνες- Όλα τα μέτρα

«Δαγκωματιές σε όλο το σώμα»- Τι λένε ιατροδικαστικές πηγές για την 50χρονη που σκότωσαν σκυλιά

Πάτρα: Διαμαρτυρία των αστυνομικών για την οπαδική βία- Συγκεντρώθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις