Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Miss Universe 2023: Αυτή είναι η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη

Miss Universe 2023: Αυτή είναι η πιο όμο...

Στο Σαν Σαλβαδόρ χτυπούσε φέτος η καρδιά των Miss Universe 2023

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (19/11) σε μία λαμπρή και φαντασμαγορική τελετή ο 72ος διαγωνισμός ομορφιάς Miss Universe 2023 στο Σαν Σαλβαδόρ, όπου μετά από μία διαδικασία – θρίλερ αναδείχθηκε η ομορφότερη γυναίκα του πλανήτη.

Το πολυπόθητο στέμμα κατέκτησε η Μις Νικαράγουα, Sheynnis Palacios, ενώ η Anntonia Porsild από την Ταϊλάνδη κατετάγη πρώτη επιλαχούσα.

Οι νικήτριες των εθνικών καλλιστείων 84 χωρών -ανάμεσά τους και η Ελλάδα- έλαβαν μέρος φέτος στα καλλιστεία Miss Universe και οι πρώτες είκοσι που πέρασαν στον ημιτελικό ανακοινώθηκαν στην αρχή του διαγωνιστικού μέρους, μετά τα αποτελέσματα του προκαταρκτικού διαγωνισμού και της ψηψοφορίας.

 
Μετά τις εμφανίσεις με μαγιό έμειναν 10 διαγωνιζόμενες για την κατάκτηση του τίτλου, με την Μις Νεπάλ, την πρώτη διαγωνιζόμενη plus size και τη Μις Πακιστάν, η οποία εμφανίστηκε στη σκηνή με μπουρκίνι να μένουν εκτός 10άδας. Ακολούθησαν οι εμφανίσεις με εντυπωσιακά φορέματα, μία διαδικασία από την οποία έμειναν οι πέντε φιναλίστ.

Ακολούθησε η διαδικασία των ερωτήσεων, όπου η Palacios ερωτηθείσα με ποια γυναίκα θα επέλεγε να περάσει μία μέρα στη ζωή της, απάντησε πως θα επέλεγε τη Βρετανίδα φιλόσοφο και φεμινίστρια του 18ου αιώνα Mary Wollstonecraft, η οποία, όπως είπε, έσπασε τα όρια και “έδωσε μια ευκαιρία σε πολλές γυναίκες”.

 
Δεν υπάρχουν περιορισμοί για τις γυναίκες σήμερα.
Λίγο μετά, η R’Bonney Gabriel από τις Ηνωμένες Πολιτείες –Μις Υφήλιος 2022– έστεψε τη Sheynnis Palacios από τη Νικαράγουα Μις Υφήλιος 2023, σηματοδοτώντας την πρώτη νίκη της χώρας της στην ιστορία των καλλιστείων και τη δεύτερη διαγωνιζόμενη που γεννήθηκε στη δεκαετία του 2000 και κέρδισε σε οποιονδήποτε από τους τέσσερις μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

 

 
Ποια είναι η Sheynnis Palacios
Η Palacios γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 2000 στη Μανάγκουα της Νικαράγουας και σπούδασε στο Universidad Centroamericana και πήρε πτυχίο στα Μέσα Επικοινωνίας.

Ακτιβίστρια για την ψυχική υγεία και παραγωγός οπτικοακουστικών μέσων, η 23χρονη αν και συνήθως προτιμά να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες, βγήκε από τα παρασκήνια επειδή πιστεύει ότι πρέπει να βρίσκει λύσεις για όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα του κόσμου. Ως άτομο που επιλύει προβλήματα, παρακολούθησε το πρόγραμμα επικοινωνίας στο πανεπιστήμιό της δουλεύοντας παράλληλα στην επιχείρηση της μητέρας της. Όταν η οικογενειακή επιχείρηση καταστράφηκε οικονομικά, η μητέρα της μετανάστευσε βόρεια προς αναζήτηση μίας καλύτερης δουλειάς και η Palacios γίνεται το οικονομικό και συναισθηματικό στήριγμα για τη γιαγιά και τον μικρό αδελφό της.

Προερχόμενη από μια χώρα όπου το θέμα της ψυχικής υγεάις σπάνια αγγίζεται, ξεκίνησε μια προσιτή πρωτοβουλία με τίτλο “Κατανοήστε το μυαλό σας”, στην οποία παίρνει συνεντεύξεις από έναν ειδικό σε θέματα συναισθηματικής φροντίδας. Έχει επίσης δημιουργήσει εκδηλώσεις και άλλα οπτικοακουστικά έργα για το θέμα αυτό. Στόχος της ζωής της είναι να εργαστεί στην υπηρεσία της ανθρωπότητας, διευθύνοντας ένα ειδησεογραφικό τμήμα και παράγοντας περιεχόμενο και διαφημίσεις για διεθνείς μάρκες.

Στον ελεύθερο χρόνο της, διασώζει γάτες και σκύλους και λατρεύει πνευματικά παιχνίδια και παζλ.

Το ντεμπούτο της Palacios στα καλλιστεία έγινε το 2016, όταν κέρδισε τα καλλιστεία Miss Teen Nicaragua 2016. Ως Miss Teen Nicaragua 2016, η Palacios εκπροσώπησε τη χώρα της στο Teen Universe 2017, στη Μανάγκουα της Νικαράγουας, όπου κατέλαβε μια θέση στο Top 10 του διαγωνισμού.

 

ΠΗΓΗ

Ειδήσεις Τώρα

 

Στον Παρθενώνα ο Στέφανος Κασσελάκης


Τα ζώδια που διαχειρίζονται τη ζήλια με μεγάλη χάρη


Mεγάλη νίκη για την Δόξα Νιφορεϊκων στην Α' ΕΠΣ Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight