Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τοποθετείται ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος- Τι αλλάζει στην οδό Μαιζώνος- Το ελάφι και το καρουζέλ στην πλατεία Γεωργίου

Πάτρα: Τοποθετείται ο χριστουγεννιάτικος...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όλες οι κατασκευές και οι δημιουργίες θα είναι χειροποίητες

 

Σε ρυθμό Χριστουγέννων μπαίνει η Πάτρα αφού η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου ξεκίνησε τη Δευτέρα την τοποθέτηση του χριστουγεννιάτικου διάκοσμου.  

Στόχος είναι να ανάψει μέχρι τη γιορτή του Αγίου Ανδρέα αλλά και να υπάρξει μία ανανέωση.

Όπως μαθαίνουμε από τη διεύθυνση ηλεκτροφωτισμού, τη Δευτέρα ξεκίνησε να τοποθετείται ο χριστουγεννιάτικος διάκοσμος στη Γούναρη αλλά και στην Κορίνθου ενώ γίνεται προσπάθεια να βελτιωθούν τα στολίδια. Τα αστέρια ντύνονται πιο πλούσια ενώ σκοπός για τη Μαιζώνος είναι να στολιστούν με φωτάκια τα δέντρα.  Αυτή τη στιγμή μάλιστα κλαδεύονται έτσι ώστε να στολιστούν όπως γινόταν παλιότερα. Ο φωτισμός, όπως μαθαίνουμε, θα είναι θερμός. Στόχος είναι τα φώτα να ανάψουν μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου.

Παράλληλα υπάρχουν και κάποιες βελτιώσεις στη φάτνη της πλατείας Γεωργίου. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τη φάτνη θα τοποθετηθούν όπως γίνεται κάθε χρόνο ενώ τα φωτεινά υπερμεγέθη στολίδια όπως το αστέρι, σύμφωνα με πληροφορίες θα εμπλουτιστούν με περισσότερα φωτεινά στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα όπως μαθαίνουμε, θα τοποθετηθούν ένα ελάφι και ένα καρουζέλ που θα συνδυαστούν αρμονικά με τον υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πλατείας.

Στην πλατεία Τριών Συμμάχων θα τοποθετηθεί και φέτος το μεταλλικό δέντρο που ακολουθεί το φωτεινό διάκοσμο της Αγίου Νικολάου.

Όλες οι κατασκευές και οι δημιουργίες θα είναι χειροποίητες από το Δήμο Πατρέων. Η επιμέλεια γίνεται από τη διεύθυνση αρχιτεκτονικού έργου και οι κατασκευές γίνονται στο καρναβαλικό και ξυλουργικό εργαστήρι σε συνεργασία με τις διευθύνσεις ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου. Τα χριστουγεννιάτικα στοιχεία αναμένεται να τοποθετηθούν σε σημεία της πόλης από τις 6 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις