Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου- Αγρίνιο: Συγκίνησε μαθητής με ολική απώλεια όρασης

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου- Αγρίνιο: Συγκίν...

Κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα…

Η παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στο Αγρίνιο, παρακολούθησε πλήθος κόσμου. Μαθητής με ολική απώλεια όρασης κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα…

Για ακόμα μια φορά απέδειξε ότι πολλές φορές η δύναμη της θέλησης είναι ισχυρότερη από οτιδήποτε άλλο. 12χρονος μαθητής στο Αγρίνιο πήρε μέρος στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αποθεώθηκε από συμμαθητές, γονείς και εκπροσώπους του δήμου που βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων. Θερμά συγχαρητήρια δέχθηκε και από τον διευθυντή του, που παρακολουθούσε τις εικόνες με συγκίνηση.

Με περηφάνια διεξήχθη και στη Γαβαλού Μακρυνείας στο Αγρίνιο η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Θερμό χειροκρότημα έλαβαν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν ενώ ιδιαίτερα συγκινητική υπήρξε η συμμετοχή μαθητή της Α΄ Γυμνασίου με ολική απώλεια όρασης.

Ήταν παραστάτης και επισήμανε πως ήταν μεγάλη η τιμή που ένιωσε. «Ως Διευθυντής της σχολικής μονάδας θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιάννη και να του πω ότι πρωτίστως ήταν μεγάλη τιμή για την σχολική κοινότητα Γυμνασίου Γαβαλούς Αγρινίου η συμμετοχή του στην παρέλαση», σημειώνει ο Διευθυντής του σχολείου Βασίλειος Δανιάς που εξέφρασε πολλά συγχαρητήρια στο μαθητή και στην οικογένειά του αλλά και στην συνοδό του Στέλλα Παντελή.

Πηγή:agrinionews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις