Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Aυτά είναι τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο

Πανσέληνος Οκτωβρίου: Aυτά είναι τα ζώδι...

Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου και θα ταλαιπωρήσει αρκετά όλους μας – ορισμένους πολύ περισσότερο

Η πανσέληνος του Οκτωβρίου, με το παρατσούκλι “Σελήνη του Κυνηγού”, στις 28 Οκτωβρίου θα είναι τρομακτική, καθώς θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια σεληνιακής έκλειψης.

Μια σεληνιακή έκλειψη συμβαίνει όταν η Γη βρίσκεται ακριβώς ανάμεσα στο φεγγάρι και τον ήλιο, με αποτέλεσμα η Γη να ρίχνει σκιά στο φεγγάρι.

Αυτό το επερχόμενο αστρονομικό γεγονός θα είναι μια μερική έκλειψη Σελήνης, που σημαίνει ότι μόνο ένα τμήμα της Σελήνης περνά μέσα από την ομπρελοειδή σκιά της Γης.

Όπως και οι περισσότερες πανσελήνοι, πολλά από τα προσωνύμια που χρησιμοποιούμε για να τις περιγράψουμε προέρχονται ιστορικά από ιθαγενείς της Αμερικής, της αποικιοκρατίας ή άλλες παραδοσιακές πηγές της Βόρειας Αμερικής που πέρασαν από γενιά σε γενιά. Η πανσέληνος του Οκτωβρίου ονομάζεται «Φεγγάρι του Κυνηγού» επειδή σηματοδοτεί την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου και της προετοιμασίας για τον χειμώνα.

Στην αστρολογία, κάθε Πανσέληνος σηματοδοτεί συναισθηματική κάθαρση, ολοκλήρωση και ενθαρρύνει τη δράση. Όσον αφορά στις σεληνιακές εκλείψεις, όμως, καλύτερα να μην πάρετε ξαφνικές αποφάσεις, ειδικά αν ανήκετε σε εκείνους που αυτή η Σελήνη θα πλήξει περισσότερο.

Αυτές τις ημέρες γεγονότα και αποφάσεις που επεξεργάζεστε τους τελευταίους 20 μήνες, θα μπορούσαν να κάνουν τον κύκλο τους και να κλείσουν. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτό που δεν λειτουργεί πλέον για εσάς, είτε πρόκειται για τις καταναλωτικές σας συνήθειες είτε για την πηγή της αυτοεκτίμησής σας. Αν, για παράδειγμα, προσκολλάστε στην ελπίδα ότι μια αδιέξοδη δουλειά ή μια δύσκολη σχέση θα ευδοκιμήσει, η έκλειψη θα σας δώσει ένα εκατομμύριο λόγους για τους οποίους πρέπει να βάλετε ένα τέλος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα ζώδια που θα νιώσουν το μεγαλύτερο βάρος της πανσελήνου του Οκτωβρίου, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου.

Ταύρος
Σας περιμένουν μερικές συγκλονιστικές ανατροπές, γι’ αυτό διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Προσωπικά θέματα που κρέμονται από μια κλωστή μπορεί να οδηγηθούν σε ένα τέλος – ίσως και πολύ απότομο. Ένα σχέδιο πάνω στο οποίο εργαζόσασταν, μπορεί να μην βγει όπως θα θέλατε, μα κάντε υπομονή, σύντομα τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα.

Λέων
Οι ξαφνικές αλλαγές που προκαλεί η Πανσέληνος σημαίνουν δύο πράγματα: είτε επαγγελματική ανέλιξη και ευκαιρίες είτε στροφή καριέρας. Σε κάθε περίπτωση θα σας προσφερθεί μία καλύτερη δουλειά ή θα σας γίνει μια πολύ καλή πρόταση συνεργασίας. Σκεφτείτε καλά τα βήματά σας και αν δεν προβλέπεται μεγάλες ανατροπές στα επαγγελματικά, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στα προσωπικά σας και στον εαυτό σας – τη χρειάζεστε.

Υδροχόος
Λίγο έξω από τα νερά σας θα νιώθετε αυτή την περίοδο. Για να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε, μην ξεχνάτε τις ρουτίνες σας- αυτές θα σας κρατήσουν συγκεντρωμένες. Ο διαλογισμός και η ηρεμία μπορούν να καθοδηγήσουν αυτή την ενέργεια στο σώμα και το πνεύμα σας, οδηγώντας σε συνειδητοποιήσεις. Την ίδια στιγμή, αν σκέφτεστε να μετακομίσετε, αυτή θα μπορούσε να είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε την έρευνά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being