Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η δωρεά του ιδρύματος "Λίλιαν Βουδούρη" στο Ειδικό δημοτικό σχολείο εκπαίδευσης παιδιών στο φάσμα του αυτισμού

Πάτρα: Η δωρεά του ιδρύματος "Λίλια...

Δείτε ΦΩΤΟ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Εκπαίδευσης Παιδιών στο Φάσμα του Αυτισμού Πατρών είναι ένας εκπαιδευτικός φορέας ο οποίος δίνει έμφαση στην εκπαίδευση των παιδιών που είναι στο φάσμα του Αυτισμού.

Οι μαθητές του σχολείου αντιμετωπίζουν σύνθετες κοινωνικές και συναισθηματικές δυσκολίες οι οποίες χρήζουν κατάλληλης αντιμετώπισης μέσω εκπαιδευτικών παρεμβάσεων σε συνδυασμό με κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Αρωγός και υποστηρικτής στην ενίσχυση και βελτίωση του εκπαιδευτικού έργου υπήρξε και το κοινωφελές ίδρυμα “ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ” το οποίο οπως επισημαίνεται και στην σχετική ευχαριστήρια ανακοίνωση του συλλόγου διδασκόντων του ειδικού δημοτικού σχολείου εκπαίδευσης παιδιών στο φάσμα του Αυτισμού "πάντα αφουγκράζεται τις ανάγκες των κοινωνικών φορέων και ανταποκρίνεται στα αιτήματά τους. Χάριν λοιπόν στη συνεισφορά του ιδρύματος “ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ” το σχολείο εξοπλίστηκε με εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό υλικό (για το σχολικό έτος 2023-24) το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη διαμόρφωση χώρου χαλάρωσης και συναισθηματικής αποφόρτισης για τους μαθητές, σε επίπεδο πρόληψης και θεραπευτικής παρέμβασης. Ευχαριστούμε θερμά τους εκπροσώπους του ιδρύματος “ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ”
για την κοινωνική ευαισθησία και το ενδιαφέρον που επέδειξαν συμβάλλοντας ενεργά και έμπρακτα στη διαμόρφωση του παραπάνω χώρου στο σχολείο".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις