Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άννα Μαστοράκου: «Με Κώστα Σβόλη δίνουμε το φιλί της ζωής στην Πάτρα»

Άννα Μαστοράκου: «Με Κώστα Σβόλη δίνουμε...

Παρέστη στη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου

Στη συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Κώστα Σβόλη παρέστη η Άννα Μαστοράκου.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΔΕ Αννα Μαστοράκου έδωσε «παρών» στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Κώστα Σβόλη και έστειλε ένα ακόμη μήνυμα στήριξης στον συνεργάτη της στον ΙΣΠ και υποψήφιο Δήμαρχο της Πάτρας: «Η πόλη μας μίλησε απόψε στη συγκέντρωση του Κ. Σβόλη, με ηχηρή φωνή! Τα ψέματα τέλειωσαν!

Το αφήγημα της άλλης πλευράς μας αφήνει άφωνους! Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι «ιδιοτελείς παράγοντες θα ενδιαφερθούν για ένα φτωχό Δήμο» ή ότι πρόκειται να έρθει κάποιο εξωγήινο «κεφάλαιο» να κλέψει το πενιχρό ταμείο του! Αλήθεια υπάρχει Πατρινός που να μη νοιώθει τη μιζέρια και την παρακμή μίας πόλης- πάλαι ποτέ «αρχόντισσας» της Πελοποννήσου, που σέρνεται στον κατήφορο, ενώ μικρότερες γειτονικές πόλεις ανθίσουν και προκόβουν με υποδειγματικό τρόπο;

Κάνουμε πως δεν βλέπουμε ότι πολύς κόσμος αναζητά απεγνωσμένα εργασία… σε μία πόλη που έχει  «επικηρύξει»  την επένδυση και την επιχειρηματικότητα; Δεν βλέπουμε ότι ο εμπορικός κύκλος θα εκτοξευόταν, εάν η Πάτρα αποτελούσε πόλο έλξης επισκεπτών; Αγαπητοί συμπολίτες, πάρτε μία βαθιά ανάσα, κλείστε τα μάτια και ονειρευτείτε το «αύριο» μίας λαμπρής πόλης. Δώστε της το φιλί της ζωής! Όσοι από εμάς αγαπούμε πραγματικά την Πάτρα και προσδοκούμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, θα πρέπει να το αποδείξουμε την Κυριακή στην κάλπη! Μία άλλη πενταετία χωρίς πνοή θα είναι μεγάλη καταδίκη για την πόλη μας!

 

 
 
 
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις