Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι για τον β΄ γύρο των εκλογών και το τρένο

Πάτρα: Εκπολιτιστικοί Σύλλογοι για τον β...

Ανακοίνωση Προέδρων

Σε ανακοίνωση των Πρόεδρων των Εκπολιτιστικών Συλλόγων Ρίου, Καστελλοκάμπου, Δροσιάς, Μποζαιτίκων, Παραλίας Προαστίου (Η Δράση), Αγίου Παντελεήμονα, Κοτρωνίου, Άνω Συχαινών, Αγυιάς, Ανθούπολης, Ζαβλανίου, Αγίου Διονυσίου αναφέρεται:

Μετά τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στις  8/10 και γνωρίζοντας τις θέσεις των Υποψηφίων Παρατάξεων  για τον τρόπο διέλευσης του τρένου, καλέσαμε σήμερα 12/10/2023 σύσκεψη προέδρων των 13  Εκπολιτιστικών Συλλόγων και αποφασίσαμε ότι:

Αυτή  την Κυριακή ψηφίζουμε και τη Δευτέρα συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την υπογειοποίηση  του τρένου και τη δημιουργία στην επιφάνεια του,  Γραμμικού πάρκου.  Έργο ανεκτίμητης αξίας που θα αφορά τις επόμενες εκατονταετίες.

Η κυβέρνηση δεν έχει αποδεχτεί να φτάσει υπόγεια το τρένο από την Κανελλοπούλου μέχρι το Ρίο. Ο αγώνας μας θα συνεχιστεί ώστε να υιοθετηθεί το δίκαιο αίτημά μας. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα γνωρίσαμε τις θέσεις των υποψηφίων και κατά τις επισκέψεις τους στα γραφεία των Συλλόγων μας και στα debate που παρακολουθήσαμε.

Ρωτάμε  λοιπόν τη Δευτέρα στον αγώνα μας ποιον θα έχουμε σύμμαχο;

Το αποτέλεσμα της κάλπης θα πρέπει να είναι όπλο στα χέρια μας στις διεκδικήσεις που θα ακολουθήσουν. Με κριτήριο το δίκαιο αίτημα μας ψηφίζουμε αυτή την Κυριακή το δήμαρχο που θα μπει μπροστάρης στον αγώνα μας για

«ΠΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΙΧΗ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις