Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Θρήνος στον Άρη και στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γιάννης Μιχαλήτσος

Θρήνος στον Άρη και στο ελληνικό ποδόσφα...

Φόρεσε τη φανέλα των Κιτρίνων για 10 χρόνια,

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 66 ετών άφησε ο Γιάννης Μιχαλήτσος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του ποδοσφαιρικά με τον Άρη, όντας πιστός «στρατιώτης» του.

Λίγες ημέρες μετά την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη, η οικογένεια του Άρη αλλά και γενικότερα στον το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί για τον Γιάννη Μιχαλήτσο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από μία μεγάλη μάχη που έδωσε ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του.

Ο Μιχαλήτσος γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1957 στη Βέροια. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Άρη και αφού ξεπήδησε από τα σπλάχνα του, προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Φόρεσε τη φανέλα των Κιτρίνων για 10 χρόνια, από το 1976 ως το 1986, ενώ στη συνέχεια έπαιξε στον ΟΦΗ και τη Δόξα Δράμας. Στην ποδοσφαιρική καριέρα του μέτρησε 265 ματς και 11 γκολ στην Α' Εθνική. Ως παίκτης του Άρη μάλιστα μέτρησε 176 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, 162 από τα οποία ήταν στο πρωτάθλημα.

Η ιδιαίτερη σύνδεσή του με τον αγαπημένο του σύλλογο δεν περιορίστηκε ως παίκτης. Ο Μιχαλήτσος διετέλεσε και προπονητής του Άρη, όντας μάλιστα μέσα στην πρώτη 15άδα της λίστας εκείνων που μέτρησαν τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο του αφού κοουτσάρισε σε 49 ματς με απολογισμό 12 νικών, 13 ισοπαλιών και 24 ηττών.Διετέλεσε προπονητής της ομάδας πέντε φορές (1999-2000, 2003-04, 2010-11, 2011-12, 2012-13) καθώς ήταν πάντα εκεί όποτε η αγαπημένη του ομάδα τον χρειαζόταν...

 

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports