Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νάξος: «Θα μεγαλώσω το εγγόνι μου για να συνεχίσει η κόρη μου το σχολείο» λέει ο πατέρας της 13χρονης

Νάξος: «Θα μεγαλώσω το εγγόνι μου για να...

Η ανήλικη ακόμη δεν έχει αποκαλύψει στην οικογένειά της ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που έφερε στον κόσμο

Καλά στην υγεία της είναι η 13χρονη που γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε τουαλέτα περιφερειακού νοσοκομείου, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι έγκυος.

«Το κορίτσι είναι μια χαρά. Δεν είχαμε αντιληφθεί κάτι, αν το είχαμε καταλάβει θα την είχαμε πάει να γεννήσει σε ένα σοβαρό νοσοκομείο. Το μωρό είναι πολύ καλά», σημείωσε ο πατέρας της 13χρονη, μιλώντας στο Alpha.

 

Ερωτηθείς πώς έμαθε για την εγκυμοσύνη της κόρης του είπε, «είχα πάει το παιδί μαζί με τη μητέρα του στον γιατρό και το έμαθα και εγώ εκεί. Σοκαριστήκαμε, αλλά παιδί μας είναι δεν πρόκειται να το μαλώσουμε».

 Ο ίδιος τόνισε ότι μαζί με τη σύζυγο του θα μεγαλώσουν το παιδί προκειμένου η κόρη τους να συνεχίσει το σχολείο. «Τον πατέρα του παιδιού θα τον κάνω εγώ, ο παππούς. Δεν μας έχει πει τίποτα η κόρη μου για τον πατέρα του παιδιού, θέλω να μεγαλώσω εγώ το εγγονάκι μου, για να πάει το παιδί μου στο σχολείο. Έχω μεγαλώσει 4 παιδιά, ξέρω».

 Κλείνοντας είπε ότι δεν γνωρίζει, αν η 13χρονη ήξερε πως είναι έγκυος «είχε παχύνει λίγο, αλλά η κοιλίτσα της δεν φαινόταν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις