Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Θεατρικά δρώμενα και πολύς κόσμος στην είσοδο του ιστορικού καταφυγίου στα Ψηλαλώνια

Πάτρα: Θεατρικά δρώμενα και πολύς κόσμος...

Οι εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 79 χρόνων απελευθέρωσης της Πάτρας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης 4/10 με συναυλία στην πλατεία Παντοκράτορα

Με την πραγματοποίηση δρώμενων από την Θεατρική Ομάδα «από κοινού» της Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας, την δραματοποίηση του λόγου που εκφώνησε ο  Άρης Βελουχιώτης στην Πάτρα στις 6 Οκτωβρίου 1944 και αποσπάσματα από το «Μεγάλο μας τσίρκο» του Ι. Καμπανέλλη, συνεχίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου 2023 στο ιστορικό καταφύγιο που βρίσκεται κάτω από τα Ψηλαλώνια, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος και ο Πολιτιστικός Οργανισμός, για τη συμπλήρωση 79 χρόνων απελευθέρωσης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, δημοτικοί – διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

Οι εκδηλώσεις που ξεκίνησαν την Κυριακή 1/10, ολοκληρώνονται την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 9.00 το βράδυ στην πλατεία Παντοκράτορα, με τη συναυλία – αφιέρωμα στο ρεμπέτικο της κατοχής από τη Λαϊκή Ορχήστρα του Χορευτικού.

Πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τα δρώμενα και θέλησε να επισκεφθεί το καταφύγιο κάτω από τα Ψηλαλώνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture