Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Πατρινή Όλγα Πολίτου είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος στο Χαλάνδρι

Η Πατρινή Όλγα Πολίτου είναι υποψήφια Δη...

Με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου Μάνου Κρανίδη, «Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023»

Η αγαπητή Πατρινή ηθοποιός Όλγα Πολίτου που γεννήθηκε και μεγάλωσε κάτω από τα Ψηλαλώνια, με μία θεατρική και κινηματογραφική καριέρα πενήντα και πλέον χρόνων, θέλησε να ασχοληθεί με τα κοινά, στο Δήμο όπου διαμένει εδώ και χρόνια, το Δήμο Χαλανδρίου που θεωρείται από τους πυκνότερους σε πληθυσμό και συνάμα από τους ωραιότερους της Αττικής με το γνωστό Φεστιβάλ Ρεματιάς τα καλοκαίρια, κ.α.

Η Όλγα Πολίτου που τον ερχόμενο χειμώνα αναμένεται να συνεργαστεί εκ νέου στο θέατρο με την Μιμή Ντενίση ενώ θα παίξει και στην μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή του Γιάννη Σμαραγδή για τον Ιωάννη Καποδίστρια, είναι υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Χαλανδρίου, Μάνου Κρανίδη, «Χαλάνδρι – Ορίζοντας 2023».

Η Όλγα Πολίτου, μία αριστοκρατική, φινετσάτη καλλιτέχνιδα όπως διαβάσαμε, στη μακρά πορεία της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και στην Τηλεόραση έχει διεκδικήσει με αγώνες τα δικαιώματα όχι μόνο των ηθοποιών αλλά και όλων εκείνων που εργάζονται στον καλλιτεχνικό χώρο. Είναι μία δυναμική γυναίκα με όραμα και σχέδια για το Χαλάνδρι και πραγματικά αν εκλεγεί θα έχει να προσφέρει πολλά.

Η ίδια η Όλγα Πολίτου σε συνέντευξη της, στο ερώτημα γιατί κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, σε ένα από τα μεγαλύτερα προάστεια & Δήμους της Αττικής όπως είναι το Χαλάνδρι, απήντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια πως «έχω περάσει τα καλύτερα μας Χρόνια με τον άνδρα μου Γιώργο Γρηγοριάδη -που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή- στο Χαλάνδρι!».

Ο ίδιος ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μάνος Κρανίδης, τον περασμένο Ιούλιο που γνωστοποιήθηκε η υποψηφιότητα της Όλγας Πολίτου, είχε πει: “με μεγάλη υπερηφάνεια, τιμή και χαρά θα ήθελα να ανακοινώσω την συνεργασία και συμμετοχή της σπουδαίας ηθοποιού, Μεγάλης Κυρίας του Θεάτρου και των Τεχνών, κας Όλγα Πολίτου, ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με την δημοτική ομάδα μας, «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023». Την ευχαριστούμε θερμά γιατί είναι πολύτιμο άνθρωποι και καλλιτέχνες τέτοιας μεγάλης αξίας να προσφέρουν στα κοινά του Χαλανδρίου. Έχουμε μια δυνατή ομάδα άξιων ανθρώπων με σπουδαία κοινωνική και επαγγελματική προσφορά. Προχωράμε δυναμικά διευρύνοντας ισχυρά το ρεύμα πολιτών μας. Για τη νίκη και ένα καλύτερο Χαλάνδρι για όλους και όλες!”. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός όπως διαβάσαμε, έχει συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο με πολλά σημαντικά ονόματα της τοπικής κοινωνίας του Χαλανδρίου, προτείνοντας παράλληλα λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη, φιλοδοξώντας με αυτό τον τρόπο να κερδίσει τον δήμο.

Να θυμίσουμε πως η Όλγα Πολίτου έχει συνεργαστεί κατά το παρελθόν και με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και η τελευταία φορά ήταν επί καλλιτεχνικής διεύθυνσης του αείμνηστου Γιάννη Βόγλη, στο έργο του Στρίντμπεργκ "Ο χορός του θανάτου" που είχε ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων το 2011.

Επιμέλεια ανάρτησης: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight