Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ζώης Τζούδας με "επίσημο καλεσμένο" και φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα

Ζώης Τζούδας με "επίσημο καλεσμένο&...

Με την επιμέλεια της balloon fire φυσικά

Η επίσημη προεκλογική ομιλία του υποψήφιου στις Περιφερειακές εκλογές Ζώη Τζούδα , έσπασε όλα τα ταμεία. Η συμμετοχή  του κόσμου εντυπωσιακή, παρά την έντονη βροχή που έπεφτε κατά την ώρα της προσέλευσης . Παρά τη δυσμενή αυτή συγκυρία ,ο κόσμος δεν πτοήθηκε και προσήλθε κανονικά.

Το βράδυ της Κυριακής 1η Οκτωβρίου τα είχε όλα, όλα εις το Έπακρον. Επίσημοι καλεσμένοι, ατμόσφαιρα νίκης με πυροτεχνήματα ,εντυπωσιακή φιλοξενία με άφθονα εδέσματα και ποτά απο τον Ζώη Τζούδα.

 Στη ομιλία του ο Ζώης Τζούδας είχε την τιμή να έχει σαν επίσημο προσκεκλημένο τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και νυν υποψήφιο στις προσεχείς εκλογές. Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Ζώης στον Περιφερειάρχη και κατά την ώρα της αναγγελίας του για την  ομιλία του δημιουργήθηκε μια φαντασμαγορική  ατμόσφαιρα νικης με εναέρια πυροτεχνήματα, πορτοκαλί καπνογόνα που άναψαν ταυτοχρόνως, οι κόρνες έδιναν και έπαιρναν και όλα αυτά με την επιμέλεια της balloon fire.

Η βραδιά είχε πολλούς ομιλητές που με τις σύντομες ομιλίες τους δεν κούρασαν τους παρευρισκόμενους και μας έδωσαν μια γενική εικόνα για το ποιος είναι ο Ζώης Τζούδας, για όσους ....δεν τον ξέρουν. Μεταξύ αυτών και ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας και ο Γιώργος Κούλης.

Η τελευταία ομιλία έγινε από το Ζώη Τζούδα που έκλεισε τη βραδιά υπό τη λάμψη από πυροτεχνήματα της balloon fire 

Κατ' ευχαριστημένος τόσο ο Ζώης Τζούδας από την επιτυχία της βραδιάς  όσο και ο Νεκτάριος Φαρμάκης από την επιλογή του Ζώη Τζούδα  που εμφανίζεται σαν ένα πολύ δυνατό χαρτί στη ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη. Η μέγιστη συμμετοχή του κόσμου σε μια τόσο δύσκολη βροχερή βραδιά είναι αυτό που έκλεψε την παράσταση και λειτουργεί σαν προμήνυμα νίκης.

 Τώρα  προχωρούν στην τελευταία και σημαντικότερη εβδομάδα που θα κρίνει το αποτέλεσμα των Περιφερειακών εκλογών 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά