Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Συγκέντρωση του Θεόδωρου Μπαρή στο Ίσωμα

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Συγκέντρωσ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 πραγματοποίησε στο Ίσωμα ο Δήμαρχος Ερυμάνθου και εκ νέου υποψήφιος, Θεόδωρος Μπαρής

Ειδικότερα ο κ. Μπαρής στην ομιλία του αφού αναφέρθηκε στα έργα που ολοκληρώθηκαν, μεταξύ των οποίων η συντήρηση δημοτικής και αγροτικής οδοποιίας, η βελτίωση της ύδρευσης, η αντικατάσταση των κάδων απορριμμάτων, η ενίσχυση του ηλεκτροφωτισμού, η τοποθέτηση νέας παιδικής χαράς, καθώς και η αποκατάσταση του χωμάτινου δρόμου στη θέση «Ξηρόκαμπος» εστίασε στην ανακατασκευή του σεισμόπληκτου δημοτικού κτιρίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικούς κι άλλους σκοπούς, καθώς και στη βελτίωση-αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου προϋπολογισμού 320.000 € το οποίο πλέον αποτελεί μία άρτια, ασφαλή και νόμιμη αθλητική υποδομή. Ακόμη αναφέρθηκε στις εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών κτιρίων, καθώς και την ασφαλτόστρωση του αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου, στο πίσω μέρος του κτιρίου. 

Στη συνέχεια ανακοίνωσε τα έργα που είναι σε εξέλιξη, όπως τεχνικά έργα στη θέση «Αστυνομία» και «Γούβες», στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας για την οποία είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός, στην ανακατασκευή του δρόμου προς οικία Σολωμού μέχρι το δρόμο Ίσωμα – Βασιλικό Κ. Ισώματος, στην κατασκευή W.C. ΑΜΕΑ και ραμπών στα σχολεία, στην αναβάθμιση – εκσυγχρονισμός του δικτύου άρδευσης στις θέσεις  «Αμπέλια», «Πατρινόστρατα» και «Σχολείο».

Τέλος, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην αποχέτευση του Ισώματος που αφορά στην ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου και τη σύνδεση με τον Βιολογικό της ΒΙ.ΠΕ. To έργο είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

«Οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε έργα με κοινωνικό, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Έγιναν πολλά, μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Προτεραιότητά μας η βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, αλλά και υλοποίηση έργων που θα δώσουν αναπτυξιακή ώθηση στον τόπο μας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί…», δήλωσε ο κ. Μπαρής. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις