Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Γλέντι της Αντίστασης Πολιτών του Β. Χατζηλάμπρου στο Νότιο Πάρκο

Πάτρα: Γλέντι της Αντίστασης Πολιτών του...

Το Σάββατο 30/9 στις 20.00 - Ο Β. Χατζηλάμπρου μετά από τρεις θητείες στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα δώσει για άλλη μια φορά την μάχη των περιφερειακών εκλογών

Η Αντίσταση Πολιτών με επικεφαλής τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Βασίλη Χατζηλάμπρου και δεκάδες ακόμα υποψηφίους συναγωνιστές που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιο, μετά από τρεις θητείες στο Περιφερειακό Συμβούλιο θα δώσει για άλλη μια φορά την μάχη των περιφερειακών εκλογών.

Σε αυτή την μάχη αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της παράταξης, «ζητούμε την έμπρακτη στήριξη σας όχι μόνο στις κάλπες αλλά και στους αγώνες που θα κληθούμε να δώσουμε από εδώ και πέρα. Στο πλαίσιο αυτό σας καλούμε όλες και όλους να ξανασυναντηθούμε η και να γνωριστούμε για πρώτη φορά το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Νότιο Πάρκο στο ρεμπέτικο - λαϊκό γλέντι που διοργανώνουμε!

Το Σάββατο, μετά τις 20.00 σας καλούμε στο γλέντι μας. Τρώμε, πίνουμε, διασκεδάζουμε συλλογικά, συζητάμε από κοινού τα ζητήματα της γειτονιάς, της πόλης και της περιφέρειας μας, και περνάμε καλά!

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους και όλες το Σάββατο στο Νότιο Πάρκο».

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Βασίλης Χατζηλάμπρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις