Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Blue Horizon: Ελεύθεροι υπό όρους ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος

Blue Horizon: Ελεύθεροι υπό όρους ο υποπ...

Ποιοι είναι οι όροι που επιβλήθηκαν

Ελεύθεροι, με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν ο υποπλοίαρχος και ο ναύκληρος του πλοίου « Blue Horizon» όσον αφορά την υπόθεση δολοφονίας του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη που σημειώθηκε στο λιμάνι του Πειραιά.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η παρουσία τους σε αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους.

«Γνώριζαν ότι ο Αντώνης ήταν ΑμεΑ, σκότωσαν το παιδί»

«Ο θάνατος του Αντώνη Καργιώτη προήλθε από πολλά λάθη, από πολλές λάθος κινήσεις και παραλείψεις από έμπειρο προσωπικό ενός πλοίου», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ Κρήτης ο Μάνος Δρακωνάκης δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη Καργιώτη.

Ο δικηγόρος μίλησε για «ένα πράγμα ανεπίτρεπτο», ενώ σχολίασε πως τόσο το πλήρωμα του Blue Horizon, όσο και στελέχη του Λιμενικού, γνώρισαν την κατάσταση του Αντώνη Καργιώτη που ήταν ΑμεΑ εξηγώντας ότι η οικογένεια τους είχε ενημερώσει και αντί να δείξουν περαιτέρω προσοχή «όχι μόνο αυτό δεν έγινε, αντιθέτως σκότωσαν το παιδί αυτό», όπως τόνισε. «Αυτό που γνωρίζω είναι ότι το πλοίο κατέπλευσε με ανοιχτό καταπέλτη. Όταν ο καπετάνιος ενημερώθηκε, συνέχιζε να φεύγει, κάτι το οποίο αν αληθεύει, αντιλαμβάνεστε την υπευθυνότητα της κίνησης του καπετάνιου», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι θα είναι ικανοποιημένος μόνο με την τελική κρίση του δικαστηρίου, και πως η οικογένεια του Αντώνη Καργιώτη επιζητά τη δικαίωση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις