Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λούτσα: Πώς «γάζωσαν» τους έξι στο αυτοκίνητο - Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπει» η ΕΛΑΣ -

Λούτσα: Πώς «γάζωσαν» τους έξι στο αυτοκ...

Έτσι έγινε το μακελειό με τους έξι νεκρούς

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ ενός από τα πιο αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που έχει γίνει στη χώρα μας, με τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς, όλοι αλβανικής καταγωγής, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών στη Λούτσα.

Πέντε από τα έξι θύματα της μαφιόζικης επίθεσης βρέθηκαν νεκρά μέσα στο αυτοκίνητο κατά του οποίου άνοιξαν πυρ οι δράστες ή ο δράστης, ενώ ένα άτομο εντοπίστηκε εκτός του οχήματος που φέρει γερμανικές πινακίδες.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή και εξετάζουν τον χώρο όπου έγινε το μακελειό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ήταν συνεχείς και δυνατοί με αποτέλεσμα να προκαλέσουν αναστάτωση στους κατοίκους πουν βρίσκονται στη γειτονιά.

 Σημειώνεται επίσης ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν έντονα το ενδεχόμενο να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για την επίθεση. Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το μακελειό, ανέφερε: «Άκουσα ριπές διακεκομμένες. Και ξανά ριπές».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
 «Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα την περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις