Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Δημοτικές εκλογές 2023: Τι γίνεται με τα εκλογικά κέντρα των παρατάξεων- Ποια έχουν «κλειδώσει»

Πάτρα- Δημοτικές εκλογές 2023: Τι γίνετα...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τις επόμενες μέρες θα κάνουν την εμφάνιση τους και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων

Αντίστροφα μετρούν οι δημοτικές παρατάξεις και στην Πάτρα για τις εκλογές του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr μάλιστα τις επόμενες μέρες θα κάνουν την εμφάνισή τους και τα εκλογικά κέντρα των υποψηφίων δημάρχων έτσι ώστε να έχουν σταθερά σημεία συνάντησης με τους ψηφοφόρους τους μέχρι τις εκλογές.

Όπως μαθαίνουμε η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» με επικεφαλής τον Κώστα Σβόλη θα έχει εκλογικό κέντρο στην πλατεία Γεωργίου, απέναντι από το δημοτικό θέατρο ενώ γίνεται προσπάθεια να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό, ακόμα και μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Το εκλογικό κέντρο της παράταξη «σπιράλ» με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά  θα  βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο, Μαιζώνος και Πατρέως (γωνία)  και αναμένεται να ανοίξει στις 15 Σεπτεμβρίου. Μάλιστα υπάρχουν δύο ομάδες που θα ασχοληθούν με αυτό, μία είναι υπεύθυνη για τη διακόσμηση και τα εικαστικά και μια άλλη είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του.

Η παράταξη «Πάτρα, Σπουδαία και πάλι» με επικεφαλής τον Βασίλη Αϊβαλή ετοιμάζεται να λειτουργήσει εκλογικό κέντρο μέχρι τις 11-12 Σεπτέμβριου, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα σε ποιο σημείο.

Τέλος άγνωστο παραμένει τι θα γίνει με την παράταξη  «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Κώστα Πελετίδη κάτι που θα ανακοινωθεί  τις επόμενες μέρες. Οι πληροφορίες μας λένε ότι μάλλον προσανατολίζονται προς την οδό Κολοκοτρώνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις