Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έβρος: Ελεύθεροι ακόμη 9 μετανάστες που αιχμαλώτισε ο αυτόκλητος «σερίφης»

Έβρος: Ελεύθεροι ακόμη 9 μετανάστες που ...

Κατέπεσε πλήρως η κατηγορία της «απόπειρας εμπρησμού»

Κατέπεσαν πλήρως οι κατηγορίες περί «απόπειρας εμπρησμού» σε βάρος και των 13 μεταναστών που αιχμαλώτισε ο αυτόκλητος «σερίφης» στον Έβρο. 

Πριν λίγη ώρα αφέθηκαν ελεύθεροι οι 9 από τους μετανάστες (8 Σύριοι και ένας Πακιστανός) που είχαν προσαχθεί στον εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης ενώ, με τη  σύμφωνη γνώμη  της ανακρίτριας, δεν τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι. Υπενθυμίζεται ότι, την Παρασκευή, (25/08) ελεύθεροι είχαν αφεθεί ακόμη τέσσερις μετανάστες, τους οποίους είχε αιχμαλωτίσει ο ίδιος αυτόκλητος «σερίφης»  που αντιμετώπιζαν, τις ίδιες κατηγορίες. Την είδηση γνωστοποίησε ο δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης, μέσω ανάρτησής του στο Facebook. 

"Μας έβγαλαν τα ρούχα και μας χτυπούσαν"
 
Σύμφωνα με το STAR, ένας εκ των 13, περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα βίωσαν από τον «σερίφη». «Μας έβαλαν σε ένα κλειστό καρότσι και μας έβγαλαν όλα μας τα ρούχα, μας έβγαλαν βίντεο και μας τράβηξαν φωτογραφίες. Εμείς μείναμε εκεί πολλή ώρα, ιδρώναμε και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Ένας από αυτούς, αδύνατος, περίπου 30 χρονών, με μούσι, μας είπε ότι ήταν η αστυνομία, μας είπε "Police"», φέρεται να ανέφερε στην κατάθεσή του και συνέχισε:

«Μας ρώτησαν στα αγγλικά αν βάλαμε εμείς τη φωτιά. Εμείς δεν μπορούσαμε να πάρουμε ανάσα και τους χτυπούσαμε την πόρτα. Κάθε πέντε λεπτά άνοιγε την πόρτα και μας χτυπούσε. Το τρέιλερ ήταν σταματημένο. Ξεκινούσε για πέντε λεπτά και ξανασταματούσε. Είχε πολύ υψηλή θερμοκρασία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις