Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει ο θείος του δημοσιογράφου Αντώνη Χρυσουλάκη - "Χάθηκε το μοναχοπαίδι -Μας το είπε ο πατέρας του"

Συγκλονίζει ο θείος του δημοσιογράφου Αν...

Mε τραγικό τρόπο "έσβησε" ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης όταν φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής

Mε τραγικό τρόπο "έσβησε" ο 37χρονος δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης όταν φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμά του, στην πλατεία Αττικής.

Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε το πρωί για φωτιά σε διαμέρισμα στην οδό Αιγαίου στην πλατεία Αττικής. Όταν έφθασαν οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει, ωστόσο υπήρχαν πολλοί καπνοί, καθώς τα παράθυρα ήταν ερμητικά κλειστά. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού.

Ο δημοσιογράφος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο "Γ. Γεννηματάς" όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Συγκλονίζει ο θείος του Αντώνη Χρυσουλάκη που μίλησε στον Λάμπρο Δεμερτζή λίγο μετά την είδηση του θανάτου του ανιψιού του. "Είμαστε συγκλονισμένοι. Ο πατέρας του μας πήρε και μας το είπε. Σχόλασε από τη δουλειά και ήρθε για ύπνο. Μπήκε μέσα στο σπίτι και από εκεί και πέρα δεν ξέρω τίποτα. Χάθηκε το μοναχοπαίδι", είπε συγκλονισμένος ο θείος του άτυχου δημοσιογράφου.

Το παιχνίδι της μοίρας με το τελευταίο του ρεπορτάζ
Ο Αντώνης Χρυσουλάκης, κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για τα Παραπολιτικά. Τραγική ειρωνία είναι ότι το τελευταίο ρεπορτάζ του 37χρονου δημοσιογράφου αφορούσε πυρκαγιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Η απώλεια έχει σκορπίσει θλίψη στους συναδέλφους του στα Παραπολιτικά.

"Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις