Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συνελήφθη για ηχορύπανση

Πάτρα: Συνελήφθη για ηχορύπανση

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχε θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία, αναπαράγοντας μουσική που υπερέβαινε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηχοστάθμη.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη  για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που οδηγούσε, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, με μείγμα καπνού κάνναβης και δύο συσκευασίες με (12,9) γραμμάρια κάνναβης, αναφέρει η αστυνομία.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις στα κέντρα διασκέδασης, στα μπαρ και στα όμοια καταστήματα

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή της Ήλιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ως προσωρινά υπεύθυνος και σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι αναπαρήγαγε μουσική από στερεοφωνικό συγκρότημα, συνδεδεμένο με ενισχυτή και ηχεία,
παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας μουσικών οργάνων, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, δυο κλοπές σε οικίες στο Μεσολόγγι. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν δυο δικογραφίες για διάπραξη
κλοπών σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών ανδρών, οι δυο ανήλικοι, ηλικίας 17 και 14 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Ως προς το χρονικό τέλεσης των κλοπών επισημαίνονται τα εξής :

• Την 22-07-2023, ο ένας ενήλικος κατηγορούμενος αφαίρεσε από ηλικιωμένη ημεδαπή γυναίκα την τσάντα της, που περιείχε (250) ευρώ, (1) κινητό τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα.
• Την 25-7-2023 ο έτερος ενήλικος με τους δυο ανήλικους αφαίρεσαν από οικία ημεδαπού άνδρα, δυο τραπεζικές κάρτες και έγγραφα, ενώ κάνοντας χρήση των κλεμμένων τραπεζικών καρτών, πραγματοποίησαν συναλλαγές ύψους (131) ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των κατηγορούμενων θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις