Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντίξοες συνθήκες στις λαϊκές αγορές: Τους 80 βαθμούς έφτασε η θερμοκρασία στην άσφαλτο

Αντίξοες συνθήκες στις λαϊκές αγορές: Το...

Τι έδειξε θερμική κάμερα

Η ομάδα Up Stories σε συνεργασία με τη μονάδα METEO του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σήμερα 26 Ιουλίου μια από τις θερμότερες ημέρες του φετινού πραγματικά καυτού καλοκαιριού επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι Αττικής και κατέγραψε της θερμοκρασίες κάτω από τις οποίες εργάζονται οι επαγγελματίες αλλά και οι υπάλληλοι στους πάγκους της λαϊκής.

 Κορυφαίο εύρημα το θερμικό αποτύπωμα μια ομπρέλας που μόλις έκλεισε και αφήνει το ψυχρό της αποτύπωμα στην καυτή άσφαλτο που εκείνη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αγγίζει τους 70 βαθμούς Κελσίου.

Η μέση θερμοκρασία στις ομπρέλες που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενοι προκειμένου να έχουν σκιά κατά την εργασία τους ήταν 70 βαθμούς Κελσίου ενώ το οδόστρωμα άγγιζε τους 80 βαθμούς Κελσίου.

 

 
 

Από τα πιο ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας μας είναι η θερμοκρασία στην κάφτρα του τσιγάρου στο χέρι ενός περαστικού που ξεπερνά τους 140  βαθμούς Κελσίου και φανερώνει το πως ένα πεταμένο τσιγάρο στη φύση αρκεί να φέρει την καταστροφή και να προκαλέσει πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις