Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Πάτρα ο Ράφα Ναδάλ - Τι έκανε στην πόλη και πού έφαγε

Στην Πάτρα ο Ράφα Ναδάλ - Τι έκανε στην ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες του εστιατορίου Αργώ στην Πάτρα το βράδυ της Τρίτης.

Ο μαυρισμένος κύριος και η παρέα του που μπήκαν στο γνωστό εστιατόριο δεν τράβηξε αρχικά πάνω του κανένα βλέμα. Λίγα λεπτά μετά όμως όλοι αντελήφθησαν οτι δίπλα τους καθόταν ο θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ.

Ο Ναδάλ κάνει διακοπές με το σκάφος του και την παρέα του στο Ιόνιο το τελευταίο διάστημα και χθες το βράδυ βρέθηκε στην Πάτρα για ανεφοδιασμό προκειμένου να συνεχίσει την κρουαζιέρα του στα ελληνικά νησιά.

Η κράτηση στο εστιατόριο Αργώ της οικογένειας Λόη στην Πάτρα, δεν έγινε στο όνομα του Ναδάλ, για να προϊδεαστούν οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι αλλά σε όνομα τρίτου.

"Όταν τον είδαμε να μπαίνει η παρέα των εξι ενηλίκων και των δυο μικρών παιδιών, καταλάβαμε οτι επρόκειτο για κάποιο γνωστό πρόσωπο. Στη συνέχεια αντιληφθήκαμε ποιός είναι. Ένας πολύ απλός άνθρωπος, χαμογελαστός και ευδιάθετος. Ζήτησε να φάει ψάρι και παραδοσιακά εδέσματα όπως κολοκυθάκια κτλ και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους το ζήτησαν", είπαν στο thebest.gr οι υπεύθυνοι του εστιατορίου.

Διαβάστε στο sportin.gr

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα νησιά του Ιονίου επέλεξε για τις φετινές του διακοπές ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος έχει σχέσεις με τη χώρα μας κκαθώς στη Χαλκιδική έχει ιδρύσει το μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center, στο οποίο μικρά παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του τένις.

Αρχικά ο Ναδάλ, ο οποίος ταξιδεύει με το πολυτελές του γιοτ «Μπετόβεν», επισκέφθηκε την Κέρκυρα όπου απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού αλλά και τις γευστικές του προτάσεις. 

Στη συνέχεια ο Ισπανός θρύλος του τένις πέρασε μια βόλτα και από το Μεγανήσι ενώ χθες, Τετάρτη, βρέθηκε στην Ιθάκη.

Στο νησί του Οδυσσέα ο Ναδάλ βγήκε βόλτα στο Βαθύ όπου, μάλιστα, επισκέφθηκε και σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το ταξίδι του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα clubyacht.com ο Ναδάλ αγόρασε το 2016 το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι από την αγάπη του για την κλασσική μουσική.

Το γιοτ με το οποίο κάνει κρουαζιέρα στο Ιόνιο είναι τύπου Monte Carlo Yacht 76 που κατασκευάστηκε στην Ιταλία από τη γαλλική εταιρεία Beneteau.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight